Категорія
Новини
Дата

Кабінет пацієнта та послуги для ветеранів. Федоров анонсував оновлення у «Дії»

У застосунку «Дія» вже найближчим часом запрацює кабінет пацієнта із push-повідомленнями, повідомив віцепремʼєр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі телемарафону. Також у планах послуги для ветеранів.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «У найближчий час ми запустимо кабінет пацієнта і медичні push-повідомлення в «Дії». Це важливо з точки зору збереження персональних даних в медичній системі», – заявив віцепремʼєр.
  • Також Федоров нагадав, що Мінцифри працює над запуском послуги одруження онлайн. «Це такі перші важливі нотаріальні дії, які будуть відбуватися завдяки «Дії», – сказав він, додавши, що також у планах інші нотаріальні послуги.
  • Окрім цього, незабаром у застосунку може зʼявитися можливість розмитнення авто. «Ми чекаємо тільки голосування у парламенті, це важливий антикорупційний законопроєкт», – зазначив Федоров.
  • «Послуги для ветеранів – ми над цим активно працюємо… і «Дія.Підпис» для юридичних осіб. Це все, що ми в найближчий час запустимо», – заявив очільник Мінцифри.
  • Він також зазначив, що через «Дію» скоро можна буде відновити втрачені документи.

Контекст

У застосунку «Дія» доступні понад 30 сервісів і 14 документів. Кількість унікальних користувачів застосунку за минулий рік зросла до більше ніж 20 млн, повідомляло Мінцифри у січні.

Нещодавно у додатку зʼявилися документи про освіту. Йдеться, зокрема, про дипломи та атестати. Також через «Дію» можна буде подати заяву про відшкодування збитків до міжнародного Реєстру збитків.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні