Категорія
Новини
Дата

Компанія MacPaw вдруге поспіль отримала міжнародну нагороду у сфері кібербезпеки

ClearVPN від української компанії MacPaw другий рік поспіль став переможцем міжнародної нагороди Global InfoSec Awards, яка відзначає важливі продукти у сфері кібербезпеки. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Цього року редакція видання Cyber Defense Magazine назвала VPN-ом року оновлену версію VPN рішення від MacPaw – ClearVPN 2. 
  • У списку переможців серед інших категорій опинилися такі компанії, як Zoom, Deloitte, Microsoft та ін.
  • У березні 2023 року команда ClearVPN запустила нову версію застосунку – ClearVPN 2, VPN рішення, яке не потребує додаткових технічних навичок і є безоплатним для українців будь-де, завдяки інтеграції з «Дія.Підпис». 

Контекст

Нагорода Global InfoSec Awards започаткована виданням для IT-професіоналів – Cyber Defense Magazine – у 2012 році. 

У червні 2022 року завдяки ClearVPN судді Global Infosec Awards назвали MacPaw Hot Company 2022 у категорії VPN. У липні 2021 року ClearVPN був відзначений міжнародною нагородою CyberSecurity Breakthrough Awards в категорії Mobile VPN Solution of the Year.

У січні цього року MacPaw отримала міжнародну нагороду Golden Kitty 2022 від Product Hunt. Перемогу приніс застосунок SpyBuster у категорії Privacy Focused.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні