Категорія
Новини
Дата

McDonald’s відкриває ресторани в Тернополі, Борисполі та Києві

25 жовтня McDonald’s відновлює роботу в Тернополі й Борисполі Київської області, йдеться в повідомленні мережі. Також відкривається низка закладів у Києві.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти 

  • У закладах Тернополя і Борисполя будуть доступні всі способи замовлення: зали ресторану, експрес-вікна, МакДрайв. Також страви McDonald’s можна буде замовити через послугу доставки. 
  • Триває відкриття закладів у Києві, де з 25 жовтня починають працювати ще п’ять закладів McDonald’s: на вул. Б. Хмельницького, 40/25, вул. Берковецькій, 6-д, просп. Правди, 47, вул. Миколи Лаврухіна, 4а та пл. Вокзальній, 2.  
  • Усі ресторани працюють за оновленими протоколами безпеки. Під час повітряної тривоги заклади закриватимуться, щоб працівники і відвідувачі могли перейти в найближче укриття. 
  • Ресторан продовжить роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на ввімкнення й налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи. Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня. 
  • Також ресторани не працюватимуть під час відключення електроенергії та продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання. 

Контекст

McDonald’s закрив усі свої заклади в Україні 24 лютого після початку повномасштабного вторгнення РФ. Компанія пояснила це міркуваннями безпеки. До перемовин про відкриття ресторанів долучилося навіть МЗС. Міністр Дмитро Кулеба раніше повідомив, що відомство обговорює проблему McDonald’s не лише з українським представництвом та глобальною штаб-квартирою компанії, а й з урядом США на офіційних зустрічах.

У червні CEO McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдінова в інтервʼю Forbes повідомила, що мережа готується відновити роботу своїх закладів в Україні. 

У серпні в пресслужбі компанії повідомили, що ресторани McDonald’s готуються до відкриття у столиці та західних областях країни.

20 вересня відкрилися перші три ресторани в Києві. 18 жовтня – у Львові.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні