Категорія
Новини
Дата

McDonald’s відновлює роботу ще трьох закладів у Києві та області

27 жовтня McDonald’s відновив роботу ще двох закладів у Києві та одного ресторану в області, йдеться в повідомленні мережі. 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Зокрема, відсьогодні поновлено роботу ресторанів за такими адресами: м. Київ, ст. м. «Арсенальна», вул. І. Мазепи, 1; м. Київ, ТРЦ Blockbuster, проспект С. Бандери, 36-Б; с. Гора, вул. Бориспільська, 6.

Контекст

McDonald’s закрив усі свої заклади в Україні 24 лютого після початку повномасштабного вторгнення РФ. Компанія пояснила, що це з міркувань безпеки. До перемовин про відкриття ресторанів долучилося навіть МЗС. Міністр Дмитро Кулеба раніше повідомив, що відомство обговорює проблему McDonald’s не лише з українським представництвом та глобальною штаб-квартирою компанії, а й з урядом США на офіційних зустрічах.

У червні CEO McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдінова в інтервʼю Forbes повідомила, що мережа готується відновити роботу своїх закладів в Україні. 

У серпні в пресслужбі компанії повідомили, що ресторани McDonald’s готуються до відкриття у столиці та західних областях країни.

20 вересня відкрилися перші три ресторани в Києві. 18 жовтня – у Львові. 25 жовтня McDonald’s відновлює роботу в Тернополі й Борисполі Київської області.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні