Категорія
Новини
Дата

McDonald’s тимчасово закриває офіси в США перед оголошенням про масові звільнення – WSJ

Компанія McDonald’s тимчасово закрила свої американські офіси, готуючись повідомити працівникам про масові звільнення, пише The Wall Street Journal. Звільнення є частиною великої реструктуризації компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Керівництво мережі повідомило всіх своїх американських офісних працівників і частину персоналу в інших країнах світу про потребу працювати з дому з понеділка, 3 квітня, по середу, 5 квітня. За цей час їм повідомлять про звільнення або продовження співпраці.
  • Усі зустрічі в офісах компанії скасовані. Працівники отримають повідомлення про звільнення через імейл.

Контекст

У січні 2023 року ресторанна мережа оголосила, що в квітні планує ухвалити «важкі» рішення стосовно штату. Кількість працівників, на яких очікує звільнення, наразі невідома. «Протягом тижня від 3 квітня ми оприлюднимо ключові рішення, пов’язані з ролями та рівнями персоналу в організації», – йдеться у внутрішьому повідомленні McDonaldʼs, розісланому на минулому тижні.

В компанії працюють понад 150 000 офісних працівників. 70% з них знаходяться за межами США. Наразі невідомо, чи стосуватиметься це працівників українського офісу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні