Категорія
Новини
Дата

Юлія Бадрітдінова призначена гендиректором McDonald’s на ринках України, Чехії та Словаччини

1 хв читання

Гендиректор McDonald’s Україна розширює свою посаду та відповідатиме за три ринки – Україну, Чехію та Словаччину, які входять до одного бізнес-підрозділу, що включає 11 європейських ринків у складі McDonald’s. Цю посаду з 1 серпня призначена Юлія Бадрітдінова, пише RAU з посиланням на компанію.

Ключові факти

  • Юлія Бадрітдінова замінить Дена Кемпа, попереднього гендиректора Чехії та Словаччини, який перейшов на посаду старшого директора з франчайзингу в корпорації McDonald’s
  • Бадрітдінова очолює McDonald’s Україна останні три роки. На своїй попередній керівній посаді в McDonald’s Україна вона відповідала за маркетинг, аналіз поведінки споживачів і бізнесу, функцію корпоративних комунікацій і стратегічне планування в компанії.

Контекст

Загалом Бадрітдінова працює в компанії вже більше 11 років. До приходу в McDonald’s вона обіймала маркетингові посади у сфері ресторанів швидкого обслуговування, а також в Nestle Confectionary та рекламному агентстві Saatchi&Saatchi. 

Наразі через війну ресторани McDonald’s в Україні залишаються закритими, компанія підтримує команду з понад 10 000 осіб, продовжуючи виплачувати зарплату.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні