Мережа OnePrice відкриє в Україні перший продуктовий магазин у форматі жорсткого дискаунтера /надано пресслужбою OnePrice
Категорія
Новини
Дата

Мережа OnePrice відкриє в Україні перший продуктовий магазин у форматі жорсткого дискаунтера

надано пресслужбою OnePrice

Перший продуктовий дискаунтер мережі OnePrice почне роботу у Вінниці 11 січня, повідомив Forbes власник OnePrice Леван Паікідзе. Також ритейлер відкрив 16-й магазин у Грузії, у планах – ще 50 на цей рік.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Відкриття першого OnePrice Club у форматі hard-discounter відбудеться у Вінниці на вул. Хмельницьке шосе, 145б. «Основний асортимент магазину – продукти харчування та товари повсякденного вжитку високої якості за найнижчими цінами», – зазначив власник OnePrice Леван Паікідзе. За його словами, ця ніша в Україні тільки розвивається.
  • Мережа OnePrice налічує 77 магазинів в Україні у форматі dollar store. Також компанія відкрила свій 16-й магазин у Грузії. «Перший ми запустили менше року тому – 13 січня 2023 року, і за цей рік з нуля вибудували компанію, яка закохала у себе грузинського споживача», – говорить Паікідзе. 
Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Попередній слайд
Наступний слайд
  • Міжнародне масштабування OnePrice розпочав саме з Грузії через відсутність великої кількості конкурентних гравців, зазначив власник OnePrice. 70% товарів – це власний імпорт, частка якого постійно зростає, решта 30% – місцеві постачальники, а також постачальники з України. 
  • Грузинські магазини OnePrice працюють у Тбілісі, Кутаїсі, Горі, Руставі. «На цей рік заплановано відкриття 50 магазинів на території Грузії», – зазначив Паікідзе.
Магазин OnePrice у Грузії.

Магазин OnePrice у Грузії.

Контекст

Компанія пояснила, що нижчі ціни, в середньому на 15–20%, досягаються у «жорстких дискаунтерах» за рахунок кількох принципів: роботи напряму з виробниками; жорсткого контролю за витратами та мінімальної торгової націнки; в асортименті присутні товари, у разі купівлі яких споживачеві не потрібно переплачувати за бренд; низька орендна плата (склад із товарами на піддонах); використання крос-докінгу, який передбачає розвантаження продуктів безпосередньо з одного транспортного засобу в інший у крос-докінг-центрі, щоб уникнути витрат на зберігання. 

Ритейлер OnePrice почав роботу на українському ринку в 2018 році у Києві. У магазинах представлені товари з Китаю, а також товари українських виробників. У кожному з них можна знайти понад 10 000 товарів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні