Категорія
Новини
Дата

monobank піднімає тариф на зняття готівки у банкоматах

З 1 вересня проєкт monobank (на базі Універсал Банку) підніме тариф за зняття власних коштів з карток з 0,5% до 0,9%. Про це повідомив співзасновник проєкту Олег Гороховський у своєму телеграм-каналі.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • З 1 вересня платіжні системи під тиском банків-власників великих банкоматних мереж більш ніж удвічі підвищать міжбанківський тариф відшкодування за зняття клієнтами інших банків готівки в українських банкоматах, зазначив Гороховський.
  • «У цих умовах тариф, що раніше діяв за зняття готівки, не буде покривати наших витрат, і ми, на жаль, змушені з 1 вересня підняти тариф за зняття власних коштів з наших карток з 0,5% до 0,9%», – пояснив він. Тариф за зняття кредитних коштів залишиться без змін.
  • Незважаючи на це, за словами Гороховського, новий тариф, як і раніше, буде одним із найвигідніших в країні.

Контекст

У травні monobank поновив в повному обсязі кредитування за програмами «Розстрочка» та «Покупка частинами». За цими програмами банк збирається видати кредитів на 10 млрд грн. 

З 1 серпня monobank скасував пільгові тарифи на обслуговування кредитних продуктів. Зокрема, банк повернув відсоткову ставку за кредитами на стандартні умови, які діяли у довоєнний час. 

2 серпня monobank запустив функцію купівлі валюти у застосунку для розміщення депозиту.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні