Категорія
Новини
Дата

На Netflix зʼявиться український ситком «Ромео і Джульєтта з Черкас» 

У середу, 26 квітня, на стримінговому сервісі Netflix вийде ще один український телесеріал – ситком «Ромео і Джульєтта з Черкас». 

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти: 

  • Серіал стане 26-м українським проєктом, доступним на американському стримінгу.
  • У 2021 році 20-серійний ситком «Ромео і Джульєтта з Черкас» уперше вийшов на телеканалі ТЕТ. У 2022-му став доступним на Youtube, де кожну серію в середньому переглянули 600 000 разів.
  • Над серіалом працювали компанія IQ Production та режисер Сергій Атрощенко. Серед їхніх проєктів – комедійні телесеріали «Будиночок на щастя» та «Сидóренки – Сидорéнки». IQ Production також займалась виробництвом пригодницької комедії «Козаки. Абсолютно брехлива історія», яка уже доступна на Netflix.
  • Сюжет ситкому описує закохану пару – Юля та Рома збираються одружитися. Але між їхніми батьками давня ворожнеча, тож молодята шукають шляхи для їхнього примирення. 

Контекст

Наприкінці березня на Netflix з’явилися три українські кінопродукти. Фільм із шеф-кухарем Євгеном Клопотенком «Борщ. Секретний інгредієнт», популярний український телесеріал «Спіймати Кайдаша» та історична драма «І будуть люди». 12 квітня на сервісі вийшла пригодницька комедія «Козаки. Абсолютно брехлива історія».

Загалом на американському стримінговому сервісі вже можна переглянути 26 українських фільмів та серіалів

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні