Категорія
Новини
Дата

«Нова Пошта» 20 березня відкриє своє перше відділення в Литві

Компанія «Нова Пошта» 20 березня відкриє перше відділення Nova Post у Вільнюсі. Про це повідомив співвласник «Нової Пошти» Вячеслав Климов на Саміті експортерів Forbes Ukraine.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Перше відділення «Нової Пошти» відкриється у Вільнюсі, воно буде вантажним, у ньому можна буде відправляти та отримувати з України посилки вагою до 1000 кг, каже Климов.
  • «Запрошую всіх, хто збирається у Вільнюс або хоче відправити посилку», – зазначив він.

Контекст

У жовтні 2022-го «Нова Пошта» відкрила у Варшаві своє перше відділення в Польщі. Сьогодні їх вже 18 у найбільших містах країни: Кракові, Любліні, Ґданську, Вроцлаві, Познані, Лодзі та Жешуві. До грудня середня кількість доставок через усі польські відділення зросла до 2500 на добу. 

Торік «Нова Пошта» доставила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок з України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

У 2023-му компанія планує вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків. Крім Литви, у першому півріччі 2023-го компанія відкриє відділення у Німеччині, Чехії та Румунії, повідомила пресслужба «Нової Пошти». 

Засновники «Нової Пошти» Вячеслав Климов та Володимир Поперешнюк стали підприємцями 2022 року за версією Forbes Ukraine.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні