Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» виходить на ринок Литви. Перше відділення планують відкрити в березні

«Нова пошта» відкриває перше відділення Nova Post у Литві, воно буде знаходитись у Вільнюсі і почне роботу в березні, повідомляє компанія.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Згідно із повідомленням, вже з середини березня можна буде відправляти до Литви та отримувати посилки, документи та вантажі. 
  • Перше відділення відкриється у Вільнюсі, воно буде вантажним, у ньому можна буде відправляти та отримувати з України посилки вагою до 1000 кг.

Контекст

Перше закордонне відділення «Нової пошти» відкрилося у Варшаві 7 жовтня.

Вихід на польський ринок – перший етап глобальної експансії, яку задумали власники «Нової пошти» Вʼячеслав Климов та Володимир Поперешнюк. До повномасштабного вторгнення компанія фокусувалася на розвитку в Україні, де зайняла панівне становище.

Загалом у 2022 році «Нова пошта» за три місяці відкрила у Польщі 18 власних відділень у найбільших польських містах: шість відділень Nova Post у Варшаві, по два відділення у Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані та по одному – у Жешуві та Лодзі.

Засновники «Нової пошти» Вʼячеслав Климов та Володимир Поперешнюк стали підприємцями 2022 року за версією Forbes Ukraine.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні