Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відновила роботу половини точок мережі. Відкрились відділення у Чернігові та Сумах

«Нова пошта» продовжує відновлювати свою роботу та відкривати відділення та поштомати там, де є можливість. Вже запрацювали відділення у Чернігові, Сумах та Сумській області, йдеться у повідомленні компанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • 12 квітня запрацювали ще 160 відділень у Київській, Одеській, Миколаївській, Сумській, Хмельницькій, Чернігівській, Житомирській, Харківській областях, а також Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Рівненській. 
  • Лідером із кількості працюючих відділень є Київська область – 407 відділень та Івано-Франківська – 402. Уся мережа відділень запрацювала у Чернівцях, Хмельницькому та Тернополі.
  • Усього в компанії вже відкрито 11 500 точок сервісу. Працюють 4100 відділень, 7600 вуличних поштоматів та курʼєрська доставка і забір у 6100 населених пунктах. 

Контекст

З початком російського вторгнення обсяги перевезень через «Нову пошту» знизились у 20 разів. До війни компанія доставляла щодня 1 млн відправлень, із них 70% – онлайн-замовлення з магазинів. За перший тиждень війни клієнти відправляли в середньому 50 000 посилок на день.

На четвертому тижні війни з’явилася позитивна динаміка – почала зростати кількість онлайн-замовлень в Україні, свідчать результати дослідження, проведеного «Новою поштою». Якщо на другому тижні війни у середньому перевозилося 100 000−125 000 посилок на день, то з 21 березня фіксувалося вже 350 000 відправок, із яких 60% складають онлайн-замовлення.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні