Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» запустила новий формат відділення для деокупованих територій

«Нова пошта» запустила модульне мобільне відділення для роботи на деокупованих територіях, йдеться в пресрелізі компанії 25 квітня. Перше таке відділення розпочало роботу в місті Великий Бурлук на Харківщині.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Відділення має площу 68 кв. м та складається з чотирьох модулів: клієнтська зона з приміряльнею, складське приміщення для зберігання посилок, тераса з поштоматом та крита зона для завантаження/розвантаження машин. Відділення оснащене приладами для обігріву й автоматичними розсувними дверима.
  • Як зазначають у компанії, мобільне відділення дає можливість швидко відновлювати мережу на деокупованих територіях або там, де стаціонарні будівлі зазнали сильних руйнувань. На встановлення та запуск модульного мобільного відділення потрібно 1-2 дні.
  • Перше модульне мобільне відділення розпочало роботу у місті Великий Бурлук на деокупованій Харківщині. Воно працює з 11:00 до 16:00 кожного дня крім неділі.
  • Клієнти в ньому можуть відправляти посилки до 10 кг. Щодня через нього видають та приймають близько 500 посилок.
  • «Нова пошта» планує цьогоріч виготовити та встановити 20 інноваційних мобільних відділень.
«Нова пошта» запустила новий формат відділення для деокупованих територій /Фото 1
«Нова пошта» запустила новий формат відділення для деокупованих територій /Фото 2
«Нова пошта» запустила новий формат відділення для деокупованих територій /Фото 3
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

«Нова пошта» продовжує відкривати нові відділення, будувати й відновлювати зруйновані термінали та доставляти посилки на звільнені території.

Напочатку квітня «Нова пошта» провела випуск цінних паперів серії «С» без здійснення публічної пропозиції на суму 800 млн грн. Розміщення облігацій здійснили для залучення коштів на фінансування інвестиційних проєктів, зокрема, на розширення та оновлення логістичної інфраструктури в Україні, а також на розвиток IT-інфраструктури.

Крім того, «Нова пошта» також планує здійснити додаткову емісію облігацій серії «D» на базі річної фінансової звітності за 2022 рік.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні