Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відновила кур’єрську доставку та відкрила два відділення у Херсоні

1 хв читання

З 16 листопада кур’єри «Нової пошти» можуть доставляти мешканцям звільненого від окупантів Херсона посилки до 30 кг у зручне для них місце або додому. В місті працюють два відділення – стаціонарне та мобільне, йдеться у пресрелізі компанії.

Ключові факти

  • Херсонцям доступна відправка та отримання посилок у двох відділеннях «Нової пошти». Стаціонарне відділення №9 працюватиме щодня з 9:00 до 15:00 за адресою просп. Святих Кирила та Мефодія. 
  • Крім того, до кінця тижня мешканці зможуть отримувати фінансові послуги, грошові перекази, матеріальну допомогу від ООН тощо.
  • Друге мобільне відділення прийматиме посилки до 10 кг щодня з 12:00 до 15:00 біля кінотеатру «Україна» по просп. Ушакова. Сплатити за послуги можна готівкою, через мобільний додаток, карткою через POS-термінал або відправити посилку за рахунок отримувача. 
  • Кожне відділення оснащене генератором та модулем Starlink, щоб люди могли зарядити свої пристрої та зв’язуватися з рідними. 

Контекст 

«Нова пошта» заїхала до міста 12 листопада, доставила та видала херсонцям 12 т гуманітарної допомоги продуктами та засобами гігієни.

14 листопада у звільненому кілька днів тому Херсоні офіційно підняли прапор України. У заході взяв участь президент Володимир Зеленський.

Мобільні оператори «Київстар» та Vodafone запустили у звільненому Херсоні перші базові станції, які працюють на генераторах та терміналах Starlink. 

За словами голови УЗ Олександра Камишіна, вже в найближчі кілька днів буде відновлено залізничне сполучення з Херсоном

15 листопада «Укрпошта» відкрила перші два відділення у Херсоні. З 16 листопада Державні Ощадбанк та ПриватБанк відновили роботу по одному відділенню у звільненому від окупантів Херсоні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні