Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відновила кур’єрську доставку та відкрила два відділення у Херсоні

З 16 листопада кур’єри «Нової пошти» можуть доставляти мешканцям звільненого від окупантів Херсона посилки до 30 кг у зручне для них місце або додому. В місті працюють два відділення – стаціонарне та мобільне, йдеться у пресрелізі компанії.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Херсонцям доступна відправка та отримання посилок у двох відділеннях «Нової пошти». Стаціонарне відділення №9 працюватиме щодня з 9:00 до 15:00 за адресою просп. Святих Кирила та Мефодія. 
  • Крім того, до кінця тижня мешканці зможуть отримувати фінансові послуги, грошові перекази, матеріальну допомогу від ООН тощо.
  • Друге мобільне відділення прийматиме посилки до 10 кг щодня з 12:00 до 15:00 біля кінотеатру «Україна» по просп. Ушакова. Сплатити за послуги можна готівкою, через мобільний додаток, карткою через POS-термінал або відправити посилку за рахунок отримувача. 
  • Кожне відділення оснащене генератором та модулем Starlink, щоб люди могли зарядити свої пристрої та зв’язуватися з рідними. 

Контекст 

«Нова пошта» заїхала до міста 12 листопада, доставила та видала херсонцям 12 т гуманітарної допомоги продуктами та засобами гігієни.

14 листопада у звільненому кілька днів тому Херсоні офіційно підняли прапор України. У заході взяв участь президент Володимир Зеленський.

Мобільні оператори «Київстар» та Vodafone запустили у звільненому Херсоні перші базові станції, які працюють на генераторах та терміналах Starlink. 

За словами голови УЗ Олександра Камишіна, вже в найближчі кілька днів буде відновлено залізничне сполучення з Херсоном

15 листопада «Укрпошта» відкрила перші два відділення у Херсоні. З 16 листопада Державні Ощадбанк та ПриватБанк відновили роботу по одному відділенню у звільненому від окупантів Херсоні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні