Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» знижує ціни на доставку посилок в Польщу у 2,5 рази

Українці можуть надсилати посилки із особистими речами в Польщу «Новою поштою» за новими спеціальними цінами: до 2 кг – 250 грн (раніше 600 грн); до 10 кг – 325 грн (900 грн); до 30 кг – 400 грн (1500 грн).

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

- За таким тарифом можна відправити посилку до поштомату в Польщі або курʼєром на адресу. Доплачувати за курʼєра не потрібно – послуга вже включена до вартості.

- Відправити можна виключно вживані особисті речі, без цінників та бірок вагою до 30 кг: одяг, спортивні товари, дрібну техніку тощо. Термін доставки – від 5 робочих днів.

- У поштомат в Польщі можна відправляти посилки до 25 кг та максимальним розміром 41x38x64 см.

- Якщо вага віправлення від 26 до 30 кг або розмір посилки більший, ніж комірка поштомату, то доставка буде здійснюватись на адресу отримувача.

Контекст 

До кінця року «Нова пошта» планує відкрити відділення в Польщі, розповів Forbes директор «Нової пошти» в Польщі Дмитро Вергун. Перше відділення зʼявиться у Варшаві вже у вересні.

Вихід на польський ринок – перший етап глобальної експансії, яку задумали власники «Нової пошти» Вʼячеслав Климов, 47, та Володимир Поперешнюк, 47. До повномасштабного вторгнення компанія фокусувалась на розвитку в Україні, де здобула домінуюче положеня.

У 2021 році українці відправили через «Нову пошту» 372 млн посилок (+14%) – у кілька разів більше, ніж через державну Укрпошту. Компанія займає 65% ринку посилок, Укрпошта – до 25%, Meest – до 3%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні