Категорія
Новини
Дата

Ольга Задорожна залишає посаду директорки «Нового каналу»

1 хв читання

Директорка «Нового каналу» Ольга Задорожна залишає посаду, виконуючою обов’язки директорки мовника призначена Ірина Ваховська. Про це йдеться у пресрелізі групи Starlight Media.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • Задорожна працюватиме за межами Starlight Media, проте продовжить співпрацю з медіакомпанією в ролі консультантки окремих проєктів. Вона працювала на «Новому каналі» близько 20 років, з 2020 року на посаді директорки телеканалу. 
  • З 1 липня в.о. «Нового каналу» призначена Ірина Ваховська, яка працює в Starlight Media з 2006 року, а з 2019-го як директорка телеканалу ОЦЕ, у подальшому – як програмна директорка «Нового каналу». 
  • «Ми продовжимо творити кращі розважальні програми і комедійні серіали, об’єднувати країну спільними цінностями та мріями. Ми активно працюємо і готуємось до осіннього сезону», – зазначила Ваховська.
Ольга Задорожна залишає посаду директорки «Нового каналу» /Фото 1

Ольга Задорожна (ліворуч) та Ірина Ваховська

Контекст

Starlight Media залишається лідером серед телегруп України. У 2023 році її виторг зріс на 52% – до 3,2 млрд грн у порівнянні з падінням на 65% у 2022 році (2,1 млрд грн). 

Сукупний прибуток телеканалів ICTV та СТБ склав 121,4 млн грн. Водночас збиток «Нового каналу» знизився на 89,4% до 31,3 млн грн. 

Компанія збільшила доходи від диджиталу у пʼять разів, казав Forbes СЕО Starlight Media Олександр Богуцький у листопаді 2023 року. «Зараз абсолютним гаслом всіх підрозділів є: $100 – це завжди $100, і треба 10 разів по $100, а не раз по $1000», – зазначав Богуцький.

У 2023 році Starlight Media вдалося повернути раніше скорочену зарплату менеджерів. За словами Богуцького, рекламодавці, які вийшли з рекламними роликами, зараз продають краще, ніж до війни.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд