Категорія
Новини
Дата

OpenAI через сплеск використання призупинила реєстрацію нових користувачів для ChatGPT Plus

Компанія OpenAI призупинила реєстрацію нових користувачів для сервісу ChatGPT Plus через величезний попит. Про це повідомив гендиректор OpenAI Сем Альтман на сторінці в соцмережі X.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Ми на деякий час призупиняємо реєстрацію нових користувачів ChatGPT Plus», – написав він. 
  • Альтман пояснив, що сплеск використання ChatGPT Plus перевищив можливості сервісу.
  • Користувачі все ще можуть зареєструватися, щоб отримати сповіщення в додатку про відкриття підсекцій, додав гендиректор OpenAI.

Контекст

ChatGPT Plus – платний підписний план для користувачів, який надає додаткові переваги в порівнянні з безкоштовним доступом. За підпискою ChatGPT Plus користувачі отримували пріоритетний доступ до нових функцій та покращень, швидший час відповіді та підтримку обслуговування.

Раніше стало відомо, що річний виторг OpenAI наблизився до $1 млрд. Ця цифра значно перевищує прогнози, які компанія раніше надала акціонерам.

У жовтні Bloomberg повідомив, що OpenAI веде переговори щодо продажу частини акцій своїх поточних співробітників. У межах цієї угоди компанію можуть оцінити у $86 млрд.

13 листопада Альтман повідомив, що OpenAI розраховує залучити додаткове фінансування від Microsoft на створення універсального штучного інтелекту (AGI, програма з інтелектом на рівні людського, – Ред.). Засновник компанії розраховує «з часом залучити ще більше коштів» від Microsoft та інших інвесторів для покриття витрат на створення більш сучасних моделей штучного інтелекту.

На початку цього року Microsoft інвестувала в OpenAI $10 млрд. Інвестиції здійснювалися в рамках багаторічної угоди.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні