Категорія
Новини
Дата

Ощадбанк запустив програму для релокації бізнесу

Державний Ощадбанк кредитуватиме як діючих, так і нових клієнтів, що вимушені переміщувати свій бізнес з регіонів, де ведуться активні бойові дії, до більш безпечних місць в Україні, йдеться в повідомленні банку. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти 

  • В рамках програми: кредити на поповнення обігових коштів строком до 36 місяців та на інвестиційні потреби до 60 місяців; ставка для клієнта від 0% при залученні фінансування в рамках програми «5-7-9%»; покриття до 50% суми кредиту за програмою державних гарантій на портфельній основі; можливість залучити до 60 млн грн.  
  • Для участі в програмі підприємство повинно мати досвід ведення бізнесу не менше двох років. 

Контекст 

За місяць війни із зони бойових дій евакуйовано понад 200 підприємств, близько 100 із них вже відновили роботу на новому місці, свідчать дані Мінекономіки. 

ДП «Прозорро.Продажі» за підтримки Мінцифри та «Дія.Бізнес» запустили платформу, що допоможе перемістити бізнес із «гарячих точок» та продовжити його діяльність у більш безпечному місці.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні