Категорія
Новини
Дата

Ощадбанк дозволив знімати 50 000 грн з картки будь-якого банку. «Приват» збільшив ліміт до 20 000 грн

Щоб задовольнити збільшений попит, державні Ощадбанк та ПриватБанк змінили умови зняття готівки з карток в банкоматах, помідомляють пресслужби фінустанов.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У банкоматах Ощадбанку з однієї картки будь-якого банку можна зняти готівкою на добу до 50 000 грн. Саме такий ліміт застосовує Ощадбанк для своїх карток.
  • ПриватБанк встановив єдині ліміти отримання готівки з карток усіх українських банків на рівні 20 000 грн. Таку суму можна зняти за одну операцію. Повторно зняти готівку можна буде через три години. Це дозволить клієнтам всіх банків отримати доступ до готівкових коштів через найбільшу в Україні мережу банкоматів (5000 у всіх регіонах України).

Контекст

Системи українських банків не постраждали внаслідок нової ракетної атаки Росії на критичну інфраструктуру України. За даними НБУ станом на 17:00 23 листопада, платіжні картки обслуговуються, безготівкові розрахунки функціонують у штатному режимі. У пресслужбі ПриватБанку повідомили, що більшість банківських послуг, як і раніше, доступні у дистанційному режимі цілодобово.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні