Категорія
Новини
Дата

Перша версія «дашборду» кримінальних проваджень з’явиться до 1 травня. Його розробляє Рада підприємництва

До 1 травня з’явиться перша версія «дашборду» у справах економічного сектора на базі єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР). Про це в інтерв’ю Forbes розповів засновник Netpeak Group та член Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану Артем Бородатюк.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • За словами Бородатюка, дашборд – це диджиталізація дій слідчих, прокурорів та суддів на базі ЄРДР. 
  • «Ми хочемо зробити дашборд, щоб Офіс генпрокурора та Офіс президента могли бачити обʼєктивні дані», – каже засновник Netpeak Group. 
  • Дашборд на базі ЄРДР – другий проєкт, за який Бородатюк та співзасновник monobank Олег Гороховський відповідють в Раді з питань підтримки підприємництва. Перший – сайт pulse.gov.ua де кожен підприємець може залишити свій відгук і поставити оцінку, наскільки він задоволений чи ні взаємодією з держорганами. Цей проєкт зараз перебуває на початковій стадії.

Контекст 

22 січня члени економічного блоку уряду та керівництво Верховної Ради провели закриту зустріч із підприємцями. Тема зустрічі – тиск силових структур на бізнес після арешту Ігоря Мазепи та обшуків в інвесткомпанії Concorde Capital. 

Ввечері, 23 січня, Рада національної безпеки та оборони (РНБО) опублікувала перелік кроків, які мають налагодити діалог із бізнесом. Рішення РНБО передбачає створення Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану. 

У створену за рішенням РНБО Раду з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану увійшли співзасновник monobank Олег Гороховський, співзасновник «Нової пошти» Вячеслав Климов, засновник Ajax Systems Олександр Конотопський, голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник, співвласник Biopharma Костянтин Єфименко, засновник Netpeak Group Артем Бородатюк та президент SoftServe Тарас Кицмей.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні