Категорія
Новини
Дата

Польські протестувальники поновили блокування руху вантажівок у ПП «Угринів–Долгобичув»

Вранці 2 квітня на території Польщі перед пунктом пропуску «Угринів–Долгобичув» поновилося блокування руху вантажівок, повідомляє Державна прикордонна служба. У зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Держприкордонслужба зазначає, що перед ПП «Угринів–Долгобичув» ускладнено рух вантажівок.
  • Водіїв та перевізників закликають врахувати інформацію під час міжнародних перевезень.

Контекст

Прикордонна криза між Польщею та Україною триває понад рік: протести то вщухають, то набирають нових обертів, кордон блокували як польські перевізники, так і фермери.

Наразі кордон блокують польські фермери, їхні актуальні вимоги більше стосуються невдоволення аграрною та «зеленою» політикою ЄС. Деталі загострення ситуації читайте у хронології польсько-української кризи від Forbes Ukraine.

28 березня протестувальники на пункті пропуску «Угринів–Долгобичув» тимчасово завершили блокування руху вантажівок. Пропуск ваговозів мав тривати до 2 квітня.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні