Категорія
Новини
Дата

Польський власник брендів Reserved, Cropp і Mohito передав свій російський бізнес компанії з ОАЕ

Новим власником ТОВ «РЕ Трейдінг» – російського підрозділу польського ритейлера LPP – стала зареєстрована в ОАЕ компанія «Фарист сервісіз-фзко». Запис про це в реєстрі датований 30 червня, пише «Коммерсантъ»

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У реєстрі зазначається, що «Фарист сервісіз-фзко» отримала 95% «РЕ Трейдінг», ще 5% перейшли гендиректору російського дивізіону LPP Ганні Пілюгіній, яка обіймає цю посаду з 2013 року. У пресслужбі «РЕ Трейдінг» підтвердили факт зміни власника.
  • Журналістка Ксенія Собчак із посиланням на джерело повідомила, що шляхи доставки товарів до РФ знайдено і наприкінці липня очікується надходження колекції осінь-зима. Проте чоловічий асортимент не буде доступним до кінця осені, стверджує вона.

Контекст

LPP, який володіє брендами Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay, призупинив постачання товарів до РФ з 4 березня, тоді ж було зупинено онлайн-продаж та інвестиції. З 30 березня ретейлер закрив усі свої магазини у Росії.

У травні стало відомо, що магазини, які торгували одягом брендів LPP, знову відкриються, але під новими вивісками та з новим керівництвом. 

У головному офісі польського ретейлера повідомляли, що мають намір продати російський бізнес китайському консорціуму. За умовами угоди, новий власник не зможе використати товарні знаки та бренди LPP, проте зможе реалізувати всі товари.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні