Категорія
Новини
Дата

Росія атакувала Миколаїв ракетами С-300: пошкоджено адмінбудівлю, склади та автівки

1 хв читання

Окупанти минулої ночі обстріляли Миколаїв ракетами С-300, повідомляє обласна адміністрація. У результаті було зруйновано склади, адмінбудівлю, пошкоджені понад 10 автівок, жертв немає.

Ключові факти

  • 3окрема, вчора, 3 листопада, близько 23:30 ворог обстріляв один з районів Миколаєва ракетами типу С-300. 
  • «Внаслідок чого зруйновано складське приміщення, пошкоджено адміністративну будівлю та автівки, які стояли поруч. Також через ракетний удар виникла пожежа ще одного складського приміщення. Попередньо, без жертв та постраждалих», — йдеться у повідомленні.
  • За інформацією ДСНС у Миколаївській області, пожежу на складі ліквідовано на площі 200 кв. м. Три транспортні засоби, що знаходились у приміщенні, знищено, ще 10 поруч розташованих пошкоджено.
  • Крім того, вчора близько 14:30 та сьогодні, 4 листопада, о 00:30 і 04:45 були обстріли населеного пункту Широківської громади. Влучання в уже зруйновані будівлі та по відкритих територіях. Постраждалих немає.

Контекст

Російські окупанти зранку 31 жовтня завдали чергових масованих ударів по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Один з обʼєктів енергохолдингу ДТЕК зазнав серйозних пошкоджень.

Вчора вночі Росія завдала масованого удару по Дніпропетровській області, повідомляє голова ОВА Валентин Резніченко. Зокрема, атакували об’єкти енергетичної та водної інфраструктури у Кривому Розі. У Марганецькій громаді обстріли залишили без світла понад 1000 родин.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні