Категорія
Новини
Дата

Росія атакувала Миколаїв ракетами С-300: пошкоджено адмінбудівлю, склади та автівки

Окупанти минулої ночі обстріляли Миколаїв ракетами С-300, повідомляє обласна адміністрація. У результаті було зруйновано склади, адмінбудівлю, пошкоджені понад 10 автівок, жертв немає.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • 3окрема, вчора, 3 листопада, близько 23:30 ворог обстріляв один з районів Миколаєва ракетами типу С-300. 
  • «Внаслідок чого зруйновано складське приміщення, пошкоджено адміністративну будівлю та автівки, які стояли поруч. Також через ракетний удар виникла пожежа ще одного складського приміщення. Попередньо, без жертв та постраждалих», — йдеться у повідомленні.
  • За інформацією ДСНС у Миколаївській області, пожежу на складі ліквідовано на площі 200 кв. м. Три транспортні засоби, що знаходились у приміщенні, знищено, ще 10 поруч розташованих пошкоджено.
  • Крім того, вчора близько 14:30 та сьогодні, 4 листопада, о 00:30 і 04:45 були обстріли населеного пункту Широківської громади. Влучання в уже зруйновані будівлі та по відкритих територіях. Постраждалих немає.

Контекст

Російські окупанти зранку 31 жовтня завдали чергових масованих ударів по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Один з обʼєктів енергохолдингу ДТЕК зазнав серйозних пошкоджень.

Вчора вночі Росія завдала масованого удару по Дніпропетровській області, повідомляє голова ОВА Валентин Резніченко. Зокрема, атакували об’єкти енергетичної та водної інфраструктури у Кривому Розі. У Марганецькій громаді обстріли залишили без світла понад 1000 родин.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні