Категорія
Новини
Дата

Rozetka забезпечила вже понад 30 точок видачі автономним живленням

1 хв читання

Український онлайн-ритейлер Rozetka забезпечив уже понад 30 точок видачі обладнанням, що дозволяє їм працювати автономно, незалежно від наявності електропостачання, йдеться в повідомленні компанії.

Ключові факти

  • Після початку системних відключень Rozetka почала обладнувати магазини всім необхідним для автономної роботи, зазначив Владислав Чечоткін, співзасновник компанії.  
  • Онлайн-ритейлер вже облаштував понад 30 точок видачі з автономним живленням у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Бучі, Броварах, Борисполі, Ірпені, Обухові та Українці. 
  • За словами Чечоткіна, найближчим часом кількість точок компанії із таким обладнанням збільшиться.
  • В компанії повідомили, що при відключеннях електроенергії, зокрема, під час листопадових розпродажів на «чорну п’ятницю», що триватимуть з 21 по 27 листопада, фізичні точки онлайн-ритейлера працюватимуть за звичним графіком. 
  • У магазинах можна отримати своє замовлення, придбати необхідний товар та оплатити його будь-яким зручним способом, зокрема карткою, навіть у разі можливих перебоїв з електропостачанням. 

Контекст

У березні Владислав Чечоткін відправив своїм співробітникам сумний лист. У ньому бізнесмен, який побудував разом із дружиною Іриною найбільшу в країні e-commerce платформу, назвав свою компанію «пікіруючим літаком». За перші тижні війни її виторг упав з 4 млрд грн на місяць до 23 млн грн, склад було заблоковано, а покупці масово повертали товар.

Відтоді новини від Rozetka були більш оптимістичні. Так, у серпні Rozetka вирішила надати свої склади для зберігання товарів усім компаніям, а не лише продавцям маркетплейсу. Наразі послуга доступна на складах Rozetka у Києві та Львові. 

У вересні Rozetka запустила можливість замовляти доставку товарів до Польщі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд