Категорія
Новини
Дата

Rozetka забезпечила вже понад 30 точок видачі автономним живленням

Український онлайн-ритейлер Rozetka забезпечив уже понад 30 точок видачі обладнанням, що дозволяє їм працювати автономно, незалежно від наявності електропостачання, йдеться в повідомленні компанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Після початку системних відключень Rozetka почала обладнувати магазини всім необхідним для автономної роботи, зазначив Владислав Чечоткін, співзасновник компанії.  
  • Онлайн-ритейлер вже облаштував понад 30 точок видачі з автономним живленням у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Бучі, Броварах, Борисполі, Ірпені, Обухові та Українці. 
  • За словами Чечоткіна, найближчим часом кількість точок компанії із таким обладнанням збільшиться.
  • В компанії повідомили, що при відключеннях електроенергії, зокрема, під час листопадових розпродажів на «чорну п’ятницю», що триватимуть з 21 по 27 листопада, фізичні точки онлайн-ритейлера працюватимуть за звичним графіком. 
  • У магазинах можна отримати своє замовлення, придбати необхідний товар та оплатити його будь-яким зручним способом, зокрема карткою, навіть у разі можливих перебоїв з електропостачанням. 

Контекст

У березні Владислав Чечоткін відправив своїм співробітникам сумний лист. У ньому бізнесмен, який побудував разом із дружиною Іриною найбільшу в країні e-commerce платформу, назвав свою компанію «пікіруючим літаком». За перші тижні війни її виторг упав з 4 млрд грн на місяць до 23 млн грн, склад було заблоковано, а покупці масово повертали товар.

Відтоді новини від Rozetka були більш оптимістичні. Так, у серпні Rozetka вирішила надати свої склади для зберігання товарів усім компаніям, а не лише продавцям маркетплейсу. Наразі послуга доступна на складах Rozetka у Києві та Львові. 

У вересні Rozetka запустила можливість замовляти доставку товарів до Польщі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні