Категорія
Новини
Дата

«Сільпо» відновило роботу в Херсоні. Поки що запустили один із трьох супермаркетів

Мережа «Сільпо», яка входить у Fozzy Group, відкрила один супермаркет у звільненому від окупантів Херсоні.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Мережа «Сільпо», яка входить у Fozzy Group, відкрила один із трьох супермаркетів у звільненому від окупантів Херсоні на просп. Будівельників, 27-А. Роботу другого супермаркету планують відновити незабаром, повідомили у пресслужбі ритейлера Forbes. Цей магазин знаходиться в ЦУМі, на Ушакова, 49.
  • Третій супермаркет мережі, який знаходиться в місцевому ТРЦ «Фабрика» постраждав найбільше – був пограбований вщент і велика частина площі вигоріла. Доступ до магазинів у Херсоні ритейлер втратив наприкінці квітня. «За цей час росіяни розграбували немалу частину нашого обладнання: як зазвичай, крали все, що можна було відкрутити – коптильню для риби, ваги, самокаси і купу невеличких штук», – йдеться в прес релізі мережі. 
  • Одразу після відкриття у магазинах в повному обсязі буде, так звана, стелажна продукція, яка не потребує температурного режиму, овочі та фрукти. Крім того, у вже відкритому супермаркеті обладнають ще три «холодні» вітрини з молочною продукцією, ковбасними виробами і кондитеркою.
  • У другому супермаркеті, який ще не відкрився, доповнять групою «ультрафреш» – свіжа риба та м’ясо, а також невеликою кількістю замороженої продукції. В цьому ж супермаркеті запустять кав’ярню, у якій тимчасово розмістять відділ «Кулінарії». «Асортимент поки невеликий, бо зараз ми щодня будемо перевозити готові страви з Миколаєва», – повідомляє ритейлер.
  • Решта вітрин з гастрономією, молочною продукцією, кондитерськими виробами, пекарня, а також асортимент замороженої продукції планують збільшити після встановлення генераторів.

Контекст

Доступ до магазинів у Херсоні мережа «Сільпо» втратила наприкінці квітня. Один з них окупанти переробили магазин «Ситний Маркет». Тоді ж ритейлер повідомляв, що інші 17 супермаркетів «Сільпо» та три дискаунтери «Thrash! Траш!», які знаходяться у шести тимчасово окупованих містах, закриті. Частина з них – знищені або розграбовані. Крім «Сільпо» окупанти захопили в Херсоні торгові точки «Епіцентру», «Нової Лінії», АТБ.

19 листопада у Херсоні на площі Свободи відкрився супермаркет електроніки «Фокстрот». Наступного дня у місті відкрився перший супермаркет АТБ. Також до відкриття готується супермаркет «Велмарт». Управляюча компанія «Ритейл Груп» вже завезла товар.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні