Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» не планує припиняти роботу в Херсоні через обстріли. Можлива затримка з доставкою

Напередодні «Нова пошта» закрила чотири відділення в Херсоні раніше робочого графіку через російські обстріли, але не припинила свою роботу в місті, йдеться у повідомленні компанії. Сьогодні відділення знову приймають відправлення та видають доставки.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Це вже відпрацьована практика, яку «Нова пошта» запровадила у своїх відділеннях у всіх містах, що знаходяться у безпосередній близькості до зони бойових дій.
  • Відділення не працюють під час повітряної тривоги та загрозі артилерійського обстрілу. Персонал та відвідувачі мають пройти до найближчого укриття. Це вимушена дія для безпеки життя співробітників та клієнтів.
  • Наразі в Херсоні працюють вже чотири відділення.
  • Компанія також наголосила, що через складні умови можливі затримки в доставці.

Контекст

23 листопада російські військові обстріляли Херсон, постраждали цивільні жителі. Це не перший обстріл деокупованої частини Херсонщини. 19 листопада РФ обстріляла пункт видачі гуманітарної допомоги в Білозерці, поранень зазнали п’ятеро людей.

«Нова пошта» заїхала до Херсона 12 листопада, доставила та видала херсонцям 12 т гуманітарної допомоги продуктами та засобами гігієни. 

14 листопада у звільненому кілька днів тому Херсоні офіційно підняли прапор України. У заході взяв участь президент Володимир Зеленський.

З 16 листопада «Нова пошта» відновила кур’єрську доставку та відкрила два відділення у Херсоні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні