Категорія
Новини
Дата

У Росії оголосили в розшук бізнесмена Олександра Ярославського

1 хв читання

Харківський бізнесмен, власник ФК «Металіст» Олександр Ярославський оголошений у розшук у Росії, про це пишуть російські ЗМІ із посиланням на базу даних МВС РФ.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • «Ярославський Олександр Владиленович, 05.12.1959. Розшукується за статтею КК», – йдеться у розшуковій картці.
  • За якою саме статтею ведеться розшук українського бізнесмена, в базі не уточнюється.
  • Раніше Ярославського заочно арештовував суд у Казані.

Контекст

На початку лютого 2022 року Forbes оцінив статки харківського мультимільйонера Олександра Ярославського в $1 млрд. Менш ніж за два роки великої війни вони зменшилися втричі, до $348 млн. Його активи – аеропорт Харків, Кременчуцький НПЗ, Харківський тракторний завод, а віднедавна і готель Kharkiv Palace – були обстріляні росіянами. Що лишилося від бізнес-імперії Ярославського – читайте у матеріалі Forbes Ukraine.

За два роки війни Ярославський втратив $660 млн статків, за розрахунками Fobes. У 2021-му Forbes оцінив статки Ярославського у $820 млн, тоді він посів дев’яте місце у списку найбагатших людей України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд