Категорія
Новини
Дата

У WhatsApp збільшилась можлива кількість учасників груп та відеодзвінків, зʼявилися опитування в чаті

Месенджер WhatsApp, який належить Meta Platforms, розгортає функцію під назвою «Спільноти», щоб можна було організовувати різні чат-групи. Також зʼявляються інші функції, такі як більші групові відеодзвінки та опитування в чаті, пише Reuters.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Функція «Спільноти» має можливість обʼєднати різні чат-групи, де адміністратори зможуть відправляти сповіщення спільноті з тисяч людей — функцію, яку можна використовувати на робочих місцях або школах.
  • Згідно із заявою компанії, тепер додаток також дозволяє групам чату мати до 1024 користувачів, що набагато перевищує обмеження у 256 учасників, яке було донедавна.
  • Конкуренти WhatsApp, у тому числі Telegram та Discord, дозволяють тисячам учасників спілкуватися у групових чатах.
  • Інші функції включають відеозвʼязок за участю 32 осіб, а також опитування в чаті, що є звичайним явищем у програмах для соціальних мереж, включаючи Facebook та Twitter від Meta.

Контекст

У серпні в месенджері WhatsApp з’явилися нові функції конфіденційності, одна з них – обмеження можливості зробити скріншот переписки.

У вересні стало відомо, що компанія Meta Platforms Inc створює нову групу, яка зосередиться на створенні платних продуктів та функцій для своїх платформ Facebook, Instagram та WhatsApp. Компанія не планує вводити оплату за відключення реклами та прагне надалі розвивати рекламний бізнес, заявив голова відділу реклами та бізнес-продуктів Meta Джон Хегеман. У довгостроковій перспективі Meta вважає, що платні функції стануть більшою частиною її бізнесу, сказав він.

Наприкінці жовтня у роботі популярної служби обміну повідомленнями WhatsApp стався глобальний збій, і деякі користувачі заявили, що не могли послуговуватися нею понад годину. Згодом проблему усунули.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні