Категорія
Новини
Дата

«Укрпошта» знижує тарифи на відправлення до Німеччини на 60%

«Укрпошта» знизила з 1 квітня тарифи на посилки до Німеччини на 60%, повідомляє пресслужба компанії. За кількістю відправлень з України Німеччина посідає третє місце після США та Великої Британії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Зазначається, що скористатися новими тарифами можуть як українці, чиї родичі чи друзі живуть в Німеччині, так і підприємці, які продають свої товари за кордон.
  • Тариф на найпопулярніші категорії посилок буде складати: вагою до 3 кг – $13,7 (близько 500 грн) та вагою 7 кг – $21,6 (близько 750 грн). Для легких відправлень продовжують діяти тарифи на дрібні пакети від $5,6 (близько 205 грн).
  • Відправити посилку можна з будь-якого відділення «Укрпошти» з доставкою в будь-який населений пункт Німеччини.
  • «Укрпошта продовжує вводити спеціальні тарифи на доставку в країни з найбільшою кількістю українських переселенців. В Німеччині проживає близько мільйона українців, та і багато наших експортерів надсилають товари покупцям з Берліну, Кельну, Франкфурту та інших німецьких міст», – повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.
  • Зокрема, до Німеччини посилки доставляються прямими автомобілями декілька разів на тиждень. Адресна доставка посилки з України в Німеччину займає 7-14 днів залежно від місяця доставки. 

Контекст

Німеччина стала пʼятою країною, на відправлення до якої діють спеціальні тарифи. Зокрема, в січні «Укрпошта» оголосила про зниження тарифів на доставку до Литви, Латвії, Естонії до 45%.

З 1 січня «Укрпошта» знизила вартість доставки Express Mail Service (EMS) у Польщу на 75%, рішення підтримає українські малі та середні бізнеси. Зокрема, з січня EMS-відправлення вагою до 1 кг з України до Польщі коштуватиме всього $6, вагою до 10 кг – близько $8,85, а до 20 кг – до $12,5.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні