Категорія
Новини
Дата

WOG та ОККО збільшили відпуск пального для своїх клієнтів. Ліміти можуть бути різними

Мережа автозаправних станцій WOG збільшила відпуск пального приватним клієнтам з 10 до 20 літрів на добу. Нові ліміти діятимуть також для клієнтів мережі ОККО і можуть відрізнятися.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично. У WOG вважають, що цей крок дасть змогу забезпечити ефективну роботу служб критичної інфраструктури, а клієнтам – можливість заправитися достатньою кількістю пального, щоб дістатися пункту призначення.
  • ОККО від 5 травня заправляє пальним PULLS 95 та PULLS Diesel не від 10, а від 15 літрів в одне авто клієнтів, які мають картку Fishka. В додатку є інформація щодо лімітів. Вони різні – 15, 20 та 30 літрів.
  • Моніторинг ситуації показує, що пальне відсутнє на багатьох українських АЗС.

Контекст

2 травня мережі АЗС України WOG, ОККО та БРСМ запровадили тимчасове обмеження на реалізацію нафтопродуктів. Мережі продавали по 10 л пального на добу за наявності картки лояльності чи застосунку.

Дефіцит пального на АЗС в Україні утворився через припинення його постачання з Білорусі та РФ, а також через удари ворога по паливній інфраструктурі. Зокрема, знищено Кременчуцький нафтопереробний завод, який був основним виробником пального в Україні.

Дефіцит на АЗС буде ліквідовано за тиждень, заявила 29 квітня міністерка економіки Юлія Свириденко. Українські оператори мають законтрактовані обсяги нафтопродуктів на території Західної Європи. Уряд вирішує питання їх ввезення на територію України, повідомила вона.

Нове «логістичне плече» вже сформувалося на західному кордоні, куди нафтопродукти потрапляють з європейських портів, фактично забезпечуючи всю територію України, сказав в інтервʼю РБК Україна премʼєр Денис Шмигаль. За його словами, логістика дуже змінилася, ускладнилася і здорожчала. Це може призвести до здорожчання для споживачів, вважає голова уряду.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні