Категорія
Новини
Дата

За пів року 2024-го Uklon виріс на 30% за кількістю замовлень – СЕО компанії

1 хв читання

З початку 2024 року райдхейлінговий сервіс Uklon наростив кількість поїздок в Україні на 30%, сказав СЕО компанії Сергій Гришков в інтерв’ю Forbes Ukraine. За даними дашборду monobank, Uklon займає перше місце на українському ринку за кількістю замовлень.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти 

  • За перше півріччя 2024-го Uklon показав зростання на 30% за кількістю замовлень рік до року, каже СЕО компанії Сергій Гришков. 
  • «У нас зростає когорта користувачів, які раніше робили одне замовлення на місяць, а зараз роблять два», – каже Гришков. 
  • За його словами, зростання рівномірне у всіх містах, де працює Uklon.

Контекст 

Райдхейлінговий сервіс Uklon займає перше місце в Україні за кількістю поїздок, йдеться в даних дашборду monobank. За 13 років роботи Uklon розширив географічне охоплення в Україні до 27 міст.  

У 2023-му основний бізнес сервісу в Україні повернувся до довоєнних показників, казав у коментарі Forbes операційний директор компанії Вадим Іщенко.

У серпні 2023-го співзасновники Uklon Віталій Дятленко, Сергій Смусь, Вікторія Дубровська та Дмитро Дубровський відійшли від операційного управління в раду директорів. Компанію очолив колишній СРО Сергій Гришков. Новим СОО Uklon став Віталій Іщенко, посаду СТО обійняв Олександр Чумак, який займав у компанії позицію Solution Architect. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд