Категорія
Новини
Дата

«Епіцентр» обіцяє відновити зруйновані окупантами торговельні центри

1 хв читання

Група компаній «Епіцентр» планує відбудувати зруйновані окупантами торговельні центри, йдеться у повідомленні компанії. Наразі ТЦ «Епіцентр» та «Нова Лінія» продовжують роботу там, де можливо.

Ключові факти

  • У перші місяці повномасштабної війни російські окупанти знищили три торговельних центри «Епіцентр»: у Чернігові, Маріуполі та Бучі загальною площею 59 157 кв. м. Ще два торговельних центри – в Києві й у Харкові – зазнали ушкоджень.
  • «Ми обовʼязково відбудуємо усі зруйновані торгові центри мережі «Епіцентр», адже ми забезпечуємо людей вкрай необхідними товарами та послугами. Віримо і працюємо для перемоги», – заявила співзасновниця ТОВ «Епіцентр К» Галина Герега.
  • ТЦ «Епіцентр» і «Нова Лінія» продовжують роботу там, де це можливо без загрози для життя покупців і співробітників, йдеться у повідомленні.
  • ТЦ у Бучі зруйнований, але компанія запустила у місті мобільні центри видачі замовлень. З моменту запуску мобільні ЦВЗ виїжджали у Бучу й Ірпінь понад 30 разів. Найближчим часом у цих містах планують відкрити стаціонарні центри видачі.

Контекст 

На початок квітня діючими залишалися 67 із 75 торговельних центрів «Епіцентр» та «Нова Лінія», повністю зруйновано – три. Решта ТЦ тимчасово не працює через активні бойові дії, повідомили Forbes у пресслужбі компанії.

Загальний виторг 15 ритейлерів у 2020 році склав 427 млрд грн. Це 18,5% від сукупного виторгу 100 найбільших приватних компаній України. Найбільший виторг – у АТБ (123,9 млрд грн), Fozzy Group (80,2 млрд грн), «Епіцентр» (50,4 млрд грн).

Кількість працюючих торгових обʼєктів в Україні протягом місяця бойових дій скоротилась на 29%, свідчить дослідження Асоціації ритейлерів України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні