Категорія
Новини
Дата

«Епіцентр» обіцяє відновити зруйновані окупантами торговельні центри

Група компаній «Епіцентр» планує відбудувати зруйновані окупантами торговельні центри, йдеться у повідомленні компанії. Наразі ТЦ «Епіцентр» та «Нова Лінія» продовжують роботу там, де можливо.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У перші місяці повномасштабної війни російські окупанти знищили три торговельних центри «Епіцентр»: у Чернігові, Маріуполі та Бучі загальною площею 59 157 кв. м. Ще два торговельних центри – в Києві й у Харкові – зазнали ушкоджень.
  • «Ми обовʼязково відбудуємо усі зруйновані торгові центри мережі «Епіцентр», адже ми забезпечуємо людей вкрай необхідними товарами та послугами. Віримо і працюємо для перемоги», – заявила співзасновниця ТОВ «Епіцентр К» Галина Герега.
  • ТЦ «Епіцентр» і «Нова Лінія» продовжують роботу там, де це можливо без загрози для життя покупців і співробітників, йдеться у повідомленні.
  • ТЦ у Бучі зруйнований, але компанія запустила у місті мобільні центри видачі замовлень. З моменту запуску мобільні ЦВЗ виїжджали у Бучу й Ірпінь понад 30 разів. Найближчим часом у цих містах планують відкрити стаціонарні центри видачі.

Контекст 

На початок квітня діючими залишалися 67 із 75 торговельних центрів «Епіцентр» та «Нова Лінія», повністю зруйновано – три. Решта ТЦ тимчасово не працює через активні бойові дії, повідомили Forbes у пресслужбі компанії.

Загальний виторг 15 ритейлерів у 2020 році склав 427 млрд грн. Це 18,5% від сукупного виторгу 100 найбільших приватних компаній України. Найбільший виторг – у АТБ (123,9 млрд грн), Fozzy Group (80,2 млрд грн), «Епіцентр» (50,4 млрд грн).

Кількість працюючих торгових обʼєктів в Україні протягом місяця бойових дій скоротилась на 29%, свідчить дослідження Асоціації ритейлерів України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні