Категорія
Новини
Дата

«Збій в комунікації». В «Епіцентрі» анонсували відкриття мережі АЗК, а згодом спростували цю інформацію (Уточнено)

Компанія «Епіцентр» має намір розвивати власну мережу автозаправних станцій, повідомила директорка з реклами та маркетингу Ірина Шинкаренко в інтервʼю MMR. На початковому етапі планується відкриття 100 автозаправних комплексів із центрами електрозарядних станцій. Пізніше в компанії спростували цю інформацію. Помилку пояснили «збоєм в комунікації».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Зараз наші колеги з відділу «Автомол» працюють над розвитком мережі АЗК з центрами електрозарядних станцій. Таких комплексів планується на початковому етапі 100 із подальшим збільшенням до 1000», – сказала Шинкаренко. 
  • За її словами, у планах компанії є розвиток суміжних із ритейлом напрямків – логістики, інтернет-торгівлі. «збоєм в комунікації»
  • Також «Епіцентр» має намір розвивати виробничу сферу створенням індустріальних парків.
  • Уточнено. Пізніше у відділі звʼязків із громадськістю «Епіцентру» повідомили, що інформація про плани з розвитку мережі АЗК некоректна. «Стався збій в комунікації», – пояснила Алла Рибак, менеджер зі звʼязків з громадськістю Управління маркетингу та реклами ТОВ «Епіцентр К».

Контекст

Станом на травень 2022 року російські окупанти знищили три торговельних центри «Епіцентр»: у Чернігові, Маріуполі та Бучі загальною площею 59 157 кв. м. Ще два торговельних центри – в Києві й Харкові – зазнали ушкоджень. Група компаній «Епіцентр» планувала відбудувати зруйновані окупантами ТЦ.

3 лютого 2023 року вночі російські війська хаотично обстрілювали Херсон. Снаряд влучив у приміщення торговельного центруповідомила ДСНС. Внаслідок обстрілу сталася пожежа у ТЦ «Епіцентр». Під час окупації Херсона торговельні центри, які належать «Епіцентру», були захоплені окупантами. Ритейлер повідомляв, що до торгових залів зайшли озброєні люди, які назвалися представниками окупаційної влади та почали диктувати свої умови роботи. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні