парк розваг Еpiland у Києві від Епіцентру /пресслужба «Епіцентру»
Категорія
Новини
Дата

«Епіцентр» відкриває перший сімейний парк розваг Еpiland, у планах ще три

2 хв читання

парк розваг Еpiland у Києві від Епіцентру Фото пресслужба «Епіцентру»

Флагманський парк розваг Еpiland у Києві площею понад 3000 кв. м стане частиною розважальної мережі, повідомляє пресслужба Епіцентру. До відкриття готують тематичні парки також у Чабанах, Бучі і Львові.

📲 Forbes Ukraine у WhatsApp. Підписуйтесь й читайте головне про бізнес та економіку

Ключові факти

  • Перший сімейний парк розваг Еpiland відкривається 6 липня на другому поверсі ТРЦ «Епіцентр» на вул. Полярній, 20-Д, йдеться в повідомленні пресслужби. Він працюватиме у дизайн-концепції «Планета Пандора», на якій розгортались події культового кінофільму «Аватар».
  • Основний акцент проєкту зробили на розваги для дітей до 12 років. Парк включає атракціони, батути, лабіринти, тюбінг, ігрові автомати, VR дзеркальний лабіринт та інші розваги. Вхід на ігровий майданник Epiland коштує 300 грн без ліміту по часу, однак значна частина розваг обійдеться у додаткові 100-150 грн кожна.
  • В першому Epiland також є сімейне кафе, банкетні кімнати для проведення дитячих днів народжень, няня сервіс та кімната з ЗД-проєкціями.
  • Ще один Epiland має почати роботу восени 2024 року — в новому ТРЦ «Епіцентр Gallery Green», розташованому на Одеському шосе у с. Чабани Київської області. Його площа складе 3000 кв. м. Тематика парку — чарівний ліс.
  • Також парк розваг на площі 4000 кв. м почне працювати у ТРЦ Gallery Bucha, який «Епіцентр» будує на місці знищеного ТЦ. Концепція — насолода, тематика — фантастичний світ. У ньому вперше зʼявляться механічні атракціони. Попередня дата відкриття — І квартал 2025 року. Крім того, масштабний Epiland на площі 29 000 кв. м компанія анонсує у львівському ТРЦ Gallery Lviv в с. Сокільники, який стане другою чергою відкритого тут у 2022 році ТЦ «Епіцентр». Він має стати найбільшим критим парком у Східній Європі. Проєкт на етапі розробки.
пресслужба «Епіцентру»

пресслужба «Епіцентру»

«Епіцентр» відкриває перший сімейний парк розваг Еpiland, у планах ще три /Фото 1
«Епіцентр» відкриває перший сімейний парк розваг Еpiland, у планах ще три /Фото 2
«Епіцентр» відкриває перший сімейний парк розваг Еpiland, у планах ще три /Фото 3
«Епіцентр» відкриває перший сімейний парк розваг Еpiland, у планах ще три /Фото 4
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

В Україні компанія об’єднує 70 об’єкт під брендами «Епіцентр» та «Нова Лінія». Унаслідок повномасштабного вторгнення РФ були повністю знищені сім ТЦ «Епіцентр» у Маріуполі, Чернігові, Бучі, Нікополі, Харкові та два у Херсоні загальною площею понад 125 600 кв. м. 

Внаслідок пошкоджень та близькості до зон бойових дій тимчасово не працюють два торгові центри — у Краматорську та Харкові. Загальна площа цих об’єктів — 46 500 кв. м. Ще один торговий об’єкт компанії у Мелітополі (площею 5430 кв. м) опинився під окупацією. 

Таким чином внаслідок широкомасштабної військової агресії «Епіцентр» втратив вже 10 об’єктів, які були повністю знищені, окуповані або пошкоджені. Їхня загальна площа складає понад 177 500 кв. м.

За минулі два роки «Епіцентр» відкрив два великих торгових центри: у Львові (90 000 кв. м) та Києві (30 000 кв. м). Інвестиції в них становили 2,9 млрд грн і 1,8 млрд грн відповідно.

Спочатку бізнес подружжя Галини та Олександра Герег складався з будівельних гіпермаркетів, але поступово трансформувався в мережу торговельних центрів із магазинами формату shop-in-shop. Сьогодні компанія об’єднує торговельні мережі «Епіцентр» та «Нова лінія», інтернет-магазин і маркетплейс epicentrk.ua, мережу магазинів спортивних товарів Intersport, агрохолдинг «Епіцентр-Агро», заводи з виробництва керамічної плитки Epicenter Ceramic Corporation (у Києві та Калуші), деревообробне підприємство «ЦБМ «Осмолода» та логістичні потужності загальною площею 172 000 кв. м у різних регіонах України.

На початку квітня Епіцентр» відкрив ТЦ на Троєщинському житловому масиві в Києві. Торговий майданчик став десятим об’єктом мережі в столиці.

Також «Епіцентр» запустив у Києві та Львові новий формат магазинів – Express. Продають там як непродовольчі товари, так і продукти харчування з напоями. Від будівельних матеріалів в «експрес-магазинах» відмовились. Чи є в маленького «Епіцентру» шанси на успіх, читайте в матеріалі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд