Категорія
Новини
Дата

GlobalLogic, яка має великий хаб в Україні, купує новий бізнес в Ірландії

Компанія GlobalLogic Inc. (входить до Hitachi Group) оголосила про придбання Sidero Ltd. – ірландської компанії з розробки хмарного програмного забезпечення у сфері зв’язку. Про це йдеться в пресрелізі GlobalLogic.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У компанії назвали цю угоду «стратегічною» і заявили, що вона спрямована на зміцнення потенціалу GlobalLogic у «динамічному секторі комунікаційних технологій» та розширення присутності компанії в Європі, зокрема в Ірландії.
  • Компанії в індустрії комунікацій традиційно є найбільш інноваційними, коли йдеться про цифрову трансформацію, зазначається в пресрелізі. 
  • Досвід Sidero в таких технологіях, як Radio Access Network (RAN, мережа радіодоступу), Self-Optimizing Networks (SON, самоорганізовані мережі), хмарні рішення та практики гнучкої розробки (Agile), доповнять велике інженерне портфоліо GlobalLogic, вважають у компанії.
  • Зазначається, що команда інженерів та дизайнерів Sidero, яка розташована в Атлоні (Ірландія) та Ньюрі (Північна Ірландія), створюватиме інноваційні рішення для поточних та майбутніх клієнтів GlobalLogic.
  • Умови угоди не розголошуються. Згідно з домовленостями Sidero продовжить працювати в поточному складі як дочірня компанія GlobalLogic. 
  • Угоду мають схвалити регуляторні органи. Очікується, що її буде закрито в другій половині 2023 року.

Контекст 

У листопаді 2022 року GlobalLogic оголосила про придбання Fortech – великої румунської компанії з розробки ПЗ. Крім того, GlobalLogic відкрила офіс у Бухаресті та запросила інженерів долучатися до компанії в Румунії.

У січні цього року GlobalLogic Inc. оголосила про придбання Hexacta – пан-латиноамериканської компанії цифрової інженерії та обробки даних. 

GlobalLogic, компанія групи Hitachi, допомагає проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення. Має експертизу в сферах автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров’я, медіа і розваг, промисловості, напівпровідників і технологій. 

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться в Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. В Україні з GlobalLogic співпрацюють понад 7500 спеціалістів.

Sidero Ltd. була заснована у місті Атлон (Ірландія) у 2013 році. На сайті компанії зазначається, що на сьогодні команда програмістів та експертів із хмарних технологій налічує понад 150 осіб в Ірландії. Sidero вже реалізувала понад 300 проєктів для ірландських і міжнародних компаній.

Як партнер Amazon Web Services (AWS) з акредитованими консультантами, Sidero все більше використовує Cloud Native для розробки, впровадження та запуску програмного забезпечення.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні