Категорія
Новини
Дата

Google додав ШІ-помічника Duet до програми для відеодзвінків Meet

Компанія Google на конференції Cloud Next показала кілька нових функцій на основі штучного інтелекту (ШІ), які незабаром з’являться в програмі для відеодзвінків Meet, пише The Verge. Одна з них – можливість робити нотатки в режимі реального часу. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Google додасть помічника Duet AI у Gmail та офісні сервіси. Зокрема, Duet здатний робити резюме розмови в реальному часі, а після завершення відеодзвінка все збережеться в документах.
  • Крім генерації текстів, зображень, таблиць та презентацій, користувачі зможуть «відправляти» ШІ на зустрічі до Meet замість себе. 
  • ШІ автоматично згенерує текст про те, що може обговорюватися на зустрічі, а нотатки будуть доступні всім учасникам відеодзвінка.
  • Доступ до Duet AI першими отримають корпоративні клієнти Workspace. Вартість для них становитиме $30 на місяць.

Контекст

У травні Google оголосила про запуск PaLM 2, своєї новітньої великої мовної моделі (LLM), яка працюватиме з оновленим чат-інструментом Google Bard, конкурентом ChatGPT від OpenAI, і служитиме базовою моделлю для більшості нових функцій ШІ.

Також Google додав нові функції у свій пошук зображень, щоб зменшити поширення дезінформації. Перша нова функція компанії Alphabet Inc. називається «Про це зображення» і надає додаткові дані про те, коли зображення або схожі на нього були вперше проіндексовані Google, де вони вперше зʼявилися й де ще є в інтернеті. 

У червні Google запустив дві нові функції на основі штучного інтелекту для рекламодавців, які автоматично знаходитимуть найкращі місця розміщення реклами для брендів у сервісах технологічної компанії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні