Категорія
Новини
Дата

H&M готує до відкриття перший від початку війни новий магазин у Києві

H&M в ТРЦ Blockbuster Mall у Києві /Фото Facebook

Перший новий магазин H&M почне роботу в ТРЦ Blockbuster Mall Фото Фото Facebook

Перший новий магазин H&M з початку повномасштабного вторгнення почне роботу в столичному ТРЦ Blockbuster Mall. Про це Forbes Ukraine повідомили в пресслужбі компанії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Ритейлер повідомив, що новий магазин H&M готується до відкриття в ТРЦ Blockbuster Mall. «Дата відкриття буде оголошена пізніше», – йдеться в коментарі Forbes Ukraine від пресслужби компанії.
  • За даними джерел Forbes Ukraine, знайомими з деталями угоди, відкриття нового H&M у Києві відбудеться у квітні 2024 року. Наразі йдуть ремонтні роботи. Магазин стане 10-м в українській мережі та восьмим – серед тих, що працюють.
  • Традиційно в магазині представлять жіночий, чоловічий і дитячий одяг. Чи буде в ньому спортивний одяг H&M Move і товари для дому H&M Home, наразі невідомо.

Контекст

Компанія H&M відновила роботу в Україні у листопаді 2023 року. Перші магазини відкрилися в ТРЦ Lavina Mall і Respublika Park у Києві 9 листопада. Пізніше магазини шведського оператора відкрили свої двері також у ТРЦ River Mall, Retroville, SkyMall і Dream у столиці і один – у ТРЦ Victoria Gardens у Львові. Магазини H&M у ТРЦ Riviera в Одесі та в ТРЦ Nikolsky у Харкові залишаються закритими.

Вперше про можливе відкриття H&M у ТРЦ Blockbuster Mall стало відомо у жовтні 2023 року, про що Forbes розповів Олександр Черніцький, голова правління Mandarin Plaza, що управляє ТРЦ Lavina Mall, Blockbuster Mall та низкою інших проєктів.

У 2021 році виторг H&M в Україні становив 1,2 млрд грн, згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol.

H&M засновано 1947-го у Швеції. Крім бренду H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки в столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок. У 2022-му H&M планувала запустити в Україні інтернет-магазин.

Компанія зупинила продажі в Росії на початку березня через війну в Україні. В липні 2022 року H&M заявила про повний вихід з російського ринку.

Попри те, що магазини в Україні тривалий час залишалися закритими, ритейлер продовжує виплату зарплат своїм українським працівникам.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні