H&M відновлює роботу в ТРЦ Києва 9 листопада. Forbes дізнався подробиці (доповнено) /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Олександрою Карасьовою
Категорія
Новини
Дата

H&M відновлює роботу в ТРЦ Києва 9 листопада. Forbes дізнався подробиці (доповнено)

Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Олександрою Карасьовою

У четвер, 9 листопада, ритейлер H&M вперше після початку повномасштабної війни відкриє свої магазини в Україні, повідомили Forbes Ukraine у компанії. Відновлять роботу магазини у столичних ТРЦ Lavina Mall та Respublika Park.

Ключові факти

  • «Так, я можу підтвердити, що завтра ми відкриваємо магазини H&M в Lavina Mall та Respublika Park», – повідомили у H&M.
  • У компанії Mandarin Plaza, керуючій столичного ТРЦ Lavina Mall, повідомили, що у магазині площею майже 3000 кв. м можна буде придбати весь асортимент товарів H&M – одяг, аксесуари та товари для дому H&M Home.
  • Також нову колекцію доповнить одяг, який був у магазинах під час закриття.
H&M відновлює роботу в ТРЦ Києва 9 листопада. Forbes дізнався подробиці (доповнено) /Фото 1

Магазин H&M у ТРЦ Lavina Mall / Фото: пресслужба Lavina Mall

H&M відновлює роботу в ТРЦ Києва 9 листопада. Forbes дізнався подробиці (доповнено) /Фото 2

Магазин H&M у ТРЦ Lavina Mall / Фото: пресслужба Lavina Mall

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

H&M засновано 1947-го у Швеції. Крім бренда H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки в столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок.

У 2022 році H&M мала намір запустити в Україні інтернет-магазин.

Компанія зупинила продажі в Росії на початку березня через війну в Україні. В липні 2022 року H&M заявила про повний вихід з російського ринку.

У вересні компанія повідомила Forbes, що її магазини в Україні залишаються закритими до подальшого повідомлення, ритейлер продовжує виплату зарплат своїм українським працівникам.

Вже у жовтні стало відомо, що магазини H&M повернуться до роботи в Україні наприкінці листопада – початку грудня, повідомили NV Бізнес три джерела – директори торгових центрів та консультант із комерційної нерухомості. За їхніми даними, мережа готова відкрити шість магазинів, які знаходяться в київських ТРЦ Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall та у львівському Victoria Gardens.

До повномасштабного вторгнення мережа також управляла магазином в Одесі в ТРЦ Riviera та в Харкові в ТРЦ Nikolsky.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні