Категорія
Новини
Дата

Instagram тестує стрічку для користувачів з платною підпискою

Meta тестує у соціальній мережі Instagram стрічку, в якій відображаються повідомлення лише від людей, які платять за Meta Verified, пише The Verge із посиланням на очільника соцмережі Адама Моссері.

Ключові факти

  • Верифікацію отримують ті, хто платять за підписку Meta Verified, вартість якої становить $11,99 за місяць за web-версію і $14,99 – за версію застосунку. 
  • Підписка дає галочку, що підтверджує справжність користувача, а також надає більш швидку підтримку з боку Meta та покращену конфіденційність.
  • За словами Моссері, у компанії хочуть зʼясувати, наскільки нова стрічка зацікавить користувачів, після чого ухвалять остаточне рішення щодо її впровадження.

Контекст

Раніше цього року Meta представила свою програму Meta Verified для Instagram та Facebook, яка дає підписникам такі можливості, як синя галочка перевірки, покращена підтримка клієнтів і захист від видавання себе за іншу особу. Компанія почала тестувати її спочатку в Австралії та Новій Зеландії, через місяць – у США, а у вересні оголосила, що Meta Verified буде доступна для бізнес-акаунтів.

Meta анонсувала програму через кілька місяців після того, як X (раніше – Twitter) запровадила платну верифікацію. У межах X Premium передплатники зʼявляються вище у розмовах та пошуку, що зазвичай значно погіршує прокручування відповідей на X.

Днями X анонсувала запуск двох нових рівнів преміальних підписок, повідомив її власник Ілон Маск. За його словами, одна з анонсованих підписок коштуватиме дешевше, ніж поточні $8 на місяць, але не зменшить кількість реклами. Інша підписка буде дорожчою, на ній буде видалено всю рекламу. Поточна преміум-підписка передбачає, що користувачу показуватимуть половину реклами. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні