Категорія
Новини
Дата

Маск заявив, що Цукерберг відмовився від його пропозиції провести бій у римському Колізеї

Найбагатша людина у світі, голова Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що голова Meta Марк Цукерберг відхилив його пропозицію провести бій у клітці у римському Колізеї. Про це він написав у X.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • За словами Маска, він запропонував Цукербергу локацію для проведення бою, але той проігнорував пропозицію.
  • «Я пожартував у X про бій проти Цукерберга. Марк сказав: «Пришли мені локацію». Італія любʼязно запропонувала Колізей. Марк відмовився. Я запропонував його дім, як «безпечне місце». На жаль, він, хм, «подорожував». Чи є місце, де він готовий битися?», – написав Маск.

Контекст

Конкуренція між двома гендиректорами посилилася після того, як Meta випустила соціальну мережу Threads, яка безпосередньо конкурує з X Маска.

52-річний Маск викликав на бій 39-річного Цукерберга наприкінці червня. Голова Tesla опублікував повідомлення у Twitter, що «готовий до поєдинку в клітці» з Цукербергом. На це голова Meta відповів скріншотом твіту Маска: «Повідомте, де зустрінемося».

Цукерберг, ентузіаст бойових мистецтв, цього року брав участь у турнірі з джиу-джитсу. Маск сказав раніше, що він готується до бою.

6 серпня Маск заявив, що запропонований ним бій у клітці з Цукербергом транслюватиметься в прямому етері на X.

Водночас Цукерберг запропонував провести бій 26 серпня. Перший відповів, що йому, можливо, знадобиться операція.

11 серпня Маск повідомив, що домовився з італійською владою про місце проведення бою з Цукербергом.

Цього тижня Цукерберг заявив, що відмовляється від чуток про бій у клітці з Маском, назвавши свого опонента «несерйозним».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні