Категорія
Новини
Дата

Цукерберг назвав Маска «несерйозним». Поєдинок мільярдерів під загрозою зриву

Голова компанії Meta Марк Цукерберг заявив, що відмовляється від чуток про бій у клітці з головою Tesla і SpaceX Ілоном Маском, назвавши свого опонента «несерйозним». Про це Цукерберг написав у соціальній мережі Threads. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Цукерберг зазначив, що Маск «несерйозний», і вже «час рухатися далі», оскільки власник X не зміг назвати дату бою і заявив, що йому потрібна операція.
  • «Я запропонував реальну дату. Дана Вайт (президент UFC) запропонував зробити це законним змаганням заради благодійності. Ілон не підтверджує дату, потім каже, що йому потрібна операція, а тепер просить потренуватися у мене на задньому дворі», – йдеться у повідомленні.
  • Цукерберг наголосив, що якщо Маск «коли-небудь серйозно поставиться до справжньої дати та офіційної події, він знає, як зі мною звʼязатися, в іншому випадку – час рухатися далі».
Цукерберг назвав Маска «несерйозним». Поєдинок мільярдерів під загрозою зриву /Фото 1
  • Маск прокоментував закид Цукерберга, назвавши його «курчам»: «Цук – це курча».
Цукерберг назвав Маска «несерйозним». Поєдинок мільярдерів під загрозою зриву /Фото 2

Контекст

Конкуренція між двома гендиректорами посилилася після того, як Meta випустила соціальну мережу Threads, яка безпосередньо конкурує з X Маска.

52-річний Маск викликав на бій 39-річного Цукерберга наприкінці червня. Голова Tesla опублікував повідомлення у Twitter, що «готовий до поєдинку в клітці» із Цукербергом. На це голова Meta відповів скріншотом твіту Маска: «Повідомте, де зустрінемося».

Цукерберг, ентузіаст бойових мистецтв, цього року брав участь у турнірі з джиу-джитсу. Маск сказав раніше, що він готується до бою.

6 серпня Маск заявив, що запропонований ним бій у клітці з Цукербергом буде транслюватися в прямому етері на X.

Водночас Цукерберг запропонував провести бій 26 серпня. Перший відповів, що йому, можливо, знадобиться операція.

11 серпня Маск заявив, що домовився з італійською владою про місце проведення бою з Цукербергом.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні