Категорія
Новини
Дата

monobank запустив редизайн застосунку

Банківський застосунок monobank отримав редизайн додатка, повідомив співзасновник Олег Гороховський та опублікував коротке відео. У додатку користувачі мають можливість обрати, коли саме оновлювати дизайн.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Гороховський нагадав, що раніше у monobank була лише одна картка, тому дизайн задумувався під неї. «А зараз у нас уже і різні картки, і ФОПи, і ще багато всього в планах. Бо хочемо робити нові продукти», – написав він.
  • За його словами, тепер можна відкрити спільну виписку всіх карток, просто свайпнувши праворуч. «І не треба кудись натискати, щоб переходити від картки до картки, бо все робиться свайпами», – пояснив співзасновник mono.
  • Також у застосунку є можливість обрати, коли саме оновлювати дизайн, тому в розділі «Ще» зʼявилася відповідна кнопка, там само можна буде повернутися до старого дизайну. «Але усі нові речі будемо у подальшому робити лише у новому дизайні», – зазначив він.

Контекст

Минулого року український необанк із 7,7 млн клієнтів вперше за шість років існування вирішив повністю змінити дизайн свого додатка. Тоді анонсоване оновлення викликало суперечливі думки в Telegram-каналі Гороховського на 176 000 підписників. Його запитання «Хто хоче бету з таким дизайном цього місяця?» зібрало 10 600 позитивних реакцій і 8500 – негативних. Більше про це читайте в редакційному матеріалі Forbes Ukraine.

За час вторгнення mono збільшив кількість клієнтів на 54%, до 7,8 млн, та розпочав вихід на польський ринок. Засновники прогнозують цьогоріч зростання чистого прибутку у 2,7 раза, до еквівалента приблизно $240 млн. Як бачать розвиток mono партнери банку – «Підприємець року – 2023» Олег Гороховський і Михайло Рогальський – у матеріалі Forbes Ukraine.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні