Nova Post у Польщі /пресслужба Нової Пошти
Категорія
Новини
Дата

«Нова Пошта» за місяць відкрила 10 відділень у Польщі

Nova Post у Польщі Фото пресслужба Нової Пошти

На початок квітня у 18 польських містах вже працюють 30 відділень «Нової Пошти», повідомила пресслужба компанії. У березні мережа збільшилась на 10 відділень Nova Post.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Найбільше відділень працює у Варшаві – шість, у Кракові – чотири, по два відділення – у Любліні, Вроцлаві, Познані та Гданську, у решті міст – по одному. До кінця червня планується відкрити 50 відділень у всіх польських воєводствах, зазначається у пресрелізі.
  • У березні мережа Nova Post у Польщі збільшилась на 10 відділень. Вони відкрились у нових польських містах, таких як Білосток, Бидгощ, Щецин, Ченстохова, Кельці, Єленя-Гура, Гожув Великопольський та Ополе. Також почали працювати два нових відділення у Кракові – тепер їх у цьому місті чотири.
  • Серед нових відділень відкрито шість поштових, у яких клієнти можуть отримувати та відправляти посилки до 100 кг, а також чотири вантажних, до 1000 кг, у таких містах як Бидгощ, Єленя-Гура, Ополе та Краків (відділення №3).
  • Найчастіше в Україну відправляють косметику, парфуми, БАДи, побутову хімію, харчові продукти у заводському пакуванні, які не потребують спеціального температурного режиму, та одяг. Термін доставки становить від трьох днів.

Контекст

У жовтні 2022-го «Нова Пошта» відкрила своє перше відділення в Польщі. У березні компанія запустила можливість виклику кур’єра на будь-яку польську адресу, щоб відправити документи або посилки до 30 кг в Україну.

«Нова Пошта» інвестує €10 млн у розвиток у країнах Європи до 2025 року, планується відкриття 200 відділень у 30 країнах, повідомив співвласник «Нової Пошти» Володимир Поперешнюк на відкритті першого вантажного відділення в Литві у березні.

«Нова Пошта Глобал» за 2022 рік доставила 5,6 млн міжнародних посилок, при цьому кількість відправок за кордон від фізичних осіб збільшилась у дев’ять разів. Найбільше посилок доставлено у Польщу та Німеччину.

За 2022 рік група компаній «Нова Пошта» перерахувала до бюджетів країни 7,1 млрд грн податків та зборів. Сума податків за 2022 рік збільшилась на 700 млн грн порівняно з минулим мирним роком.

388 млн грн компанія інвестувала на закупівлю амуніції, дронів, генераторів та іншого устаткування для ЗСУ, на донати фондам, закупівлю обладнання для госпіталів та реабілітаційних центрів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні