як виглядає перше відділення-коворкінг Нової пошти в Угорщині /пресслужба Нової Пошти
Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» зайшла в десяту країну ЄС. В Угорщині відкрили перше відділення нового формату (фото)

Нова пошта відкрила в Угорщині перше відділення нового для себе формату Фото пресслужба Нової Пошти

У Будапешті запрацювало перше відділення української компанії «Нова пошта» – у новому форматі коворкінгу, повідомила пресслужба компанії. Також для клієнтів буде доступна курʼєрська доставка по всій Угорщині.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Перше відділення Nova Post працює у Будапешті за адресою 1066, Teréz. körút 8. Клієнти зможуть щодня отримувати та відправляти з нього посилки вагою до 100 кг. 
  • Доставка посилок вагою до 30 кг коштує 250-1200 грн, важчих – 40 грн за кожен кілограм. Термін доставки з України в Угорщину – від 5 днів.
  • Угорщина стала першою країною, у якій Nova Post запустила «унікальний» формат відділення, повідомив Вячеслав Климов, співвласник «Нової пошти». «Це одночасно і коворкінг для української спільноти. Це місце, де українці та українські підприємці можуть зустрічатися, працювати, обмінюватися ідеями, вивчати мову, відвідувати кваліфікаційні курси, тренінги та лекції», – додав він.
«Нова пошта» зайшла в десяту країну ЄС. В Угорщині відкрили перше відділення нового формату (фото) /Фото 1
«Нова пошта» зайшла в десяту країну ЄС. В Угорщині відкрили перше відділення нового формату (фото) /Фото 2
Попередній слайд
Наступний слайд
  • Також в Угорщині вже доступна кур’єрська доставка Nova Post на будь-яку адресу по всій країні. Викликати курʼєра можна через сайт та мобільний додаток. 

Контекст

За рік експансії з жовтня 2022 року «НП» вже відкрила відділення у Молдові, Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Естонії та Латвії. 

До кінця цього року компанія планує відкрити власні відділення у ще трьох країнах ЄС, повідомив співзасновник НП Володимир Поперешнюк. Зокрема, на ринках Італії, Франції та Австрії. А до кінця 2024-го відділення «НП» з’являться майже у всіх країнах Європи, анонсував співвласник компанії. 

Загалом НП планує інвестувати у закордонні відділення понад $10 млн і вийти на довоєнний рівень міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків вже до кінця року.

За підсумками девʼяти місяців 2023 року «Нова пошта» продемонструвала зростання за всіма операційними та фінансовими показниками. Чистий прибуток перевищив 3,2 млрд грн, доставка посилок зросла на 10%, як порівняти з аналогічним періодом довоєнного 2021 року.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні