Категорія
Новини
Дата

OpenAI запровадила функцію перегляду веб-сторінок у ChatGPT

Користувачі ChatGPT тепер зможуть переглядати веб-сторінки, повідомила компанія OpenAI, пише Reuters. Таким чином буде розширено обсяг даних, до яких може отримати доступ чат-бот.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Функція перегляду дозволить веб-сайтам контролювати, як ChatGPT може взаємодіяти з ними.
  • Перегляд доступний користувачам Plus і Enterprise, і скоро його розширять для всіх користувачів. Щоб увімкнути функцію треба вибрати «Перегляд за допомогою Bing» у селекторі під GPT-4.
  • Раніше на цьому тижні стартап також оголосив про велике оновлення, яке дозволить ChatGPT вести голосові розмови з користувачами та взаємодіяти з ними за допомогою зображень, наближаючи його до популярних помічників штучного інтелекту, таких як Siri.
  • OpenAI раніше протестувала функцію, яка дозволяла користувачам отримувати доступ до останньої інформації через пошукову систему Bing у рамках преміальної пропозиції ChatGPT Plus. Але пізніше він відключив його через побоювання, що він може дозволити користувачам оминати платний доступ.

Контекст

З 6 липня OpenAI зробила загальнодоступним GPT-4. Доступ отримали всі клієнти, які платять за ChatGPT API.

28 серпня OpenAI презентувала ChatGPT Enterprise – корпоративну версію ChatGPT з додатковими функціями та засобами захисту конфіденційності. Вона дає можливість користувачам вводити набагато довші запити і звертатися до чат-бота необмежену кількість разів, а також гарантує шифрування даних.

Річний виторг компанії OpenAI, яка створила ChatGPT і генератор зображень Dall-E, наблизився до $1 млрд. Ця цифра значно перевищує прогнози, які OpenAI раніше надала акціонерам.

У вересні OpenAI презентувала Dall-E 3 – останню версію свого інструменту перетворення тексту на зображення, який використовує надзвичайно популярний чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT для заповнення підказок.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні