У роботі Twitter знову стався збій, користувачі не могли публікувати повідомлення /Колаж Анна Наконечна
Категорія
Новини
Дата

У роботі Twitter знову стався збій, користувачі не могли публікувати повідомлення

1 хв читання

Колаж Анна Наконечна

У середу, 8 лютого, користувачі Twitter по всьому світу повідомили, що не можуть публікувати твіти та надсилати повідомлення одне одному. Це стало останнім із серії збоїв у роботі соціальної мережі, що належить Ілону Маску, пише The New York Times. На платформі став популярним хештег #TwitterDown.

Ключові факти

  • Проблеми почалися близько 23:45 за київським часом, коли користувачі, які намагалися публікувати твіти, побачили повідомлення, в якому йшлося про те, що вони «перевищують денний ліміт на відправлення твітів». 
  • Інші виявили, що не можуть підписатися на нові облікові записи, а деякі взагалі вийшли зі своїх облікових записів. Також перестали працювати прямі повідомлення та функція пошуку GIF.
  • Downdetector, служба, яка збирає користувальницькі звіти про збої, також повідомила, що Twitter має проблеми. Через три години деякі користувачі знову почали писати в Twitter, оскільки функції були частково відновлені.
  • Причина збоїв поки незрозуміла. «У деяких з вас Twitter може працювати не так, як очікувалося. Вибачте за незручності. Ми в курсі та працюємо над тим, щоб це виправити», – написала компанія. 

Контекст

Twitter зазнав значних змін з того часу, як Маск купив компанію в жовтні. Мільярдер звільнив більше половини співробітників Twitter, в результаті чого в компанії залишилося близько 2200 співробітників у порівнянні з 7500 на момент придбання. 

Зміни призвели до плутанини та збоїв в обслуговуванні. Користувачі Twitter зіткнулися з перебоями у роботі наприкінці грудня після того, як компанія припинила роботу в одному зі своїх основних центрів обробки даних у Сакраменто. Збій, який тривав кілька годин, торкнувся насамперед людей, які використовували додаток на ПК.

Минулого місяця користувачі в Австралії та Новій Зеландії також повідомляли про перебої в роботі Twitter, які тривали більше половини дня.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні