У роботі Twitter знову стався збій, користувачі не могли публікувати повідомлення /Колаж Анна Наконечна
Категорія
Новини
Дата

У роботі Twitter знову стався збій, користувачі не могли публікувати повідомлення

Колаж Анна Наконечна

У середу, 8 лютого, користувачі Twitter по всьому світу повідомили, що не можуть публікувати твіти та надсилати повідомлення одне одному. Це стало останнім із серії збоїв у роботі соціальної мережі, що належить Ілону Маску, пише The New York Times. На платформі став популярним хештег #TwitterDown.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Проблеми почалися близько 23:45 за київським часом, коли користувачі, які намагалися публікувати твіти, побачили повідомлення, в якому йшлося про те, що вони «перевищують денний ліміт на відправлення твітів». 
  • Інші виявили, що не можуть підписатися на нові облікові записи, а деякі взагалі вийшли зі своїх облікових записів. Також перестали працювати прямі повідомлення та функція пошуку GIF.
  • Downdetector, служба, яка збирає користувальницькі звіти про збої, також повідомила, що Twitter має проблеми. Через три години деякі користувачі знову почали писати в Twitter, оскільки функції були частково відновлені.
  • Причина збоїв поки незрозуміла. «У деяких з вас Twitter може працювати не так, як очікувалося. Вибачте за незручності. Ми в курсі та працюємо над тим, щоб це виправити», – написала компанія. 

Контекст

Twitter зазнав значних змін з того часу, як Маск купив компанію в жовтні. Мільярдер звільнив більше половини співробітників Twitter, в результаті чого в компанії залишилося близько 2200 співробітників у порівнянні з 7500 на момент придбання. 

Зміни призвели до плутанини та збоїв в обслуговуванні. Користувачі Twitter зіткнулися з перебоями у роботі наприкінці грудня після того, як компанія припинила роботу в одному зі своїх основних центрів обробки даних у Сакраменто. Збій, який тривав кілька годин, торкнувся насамперед людей, які використовували додаток на ПК.

Минулого місяця користувачі в Австралії та Новій Зеландії також повідомляли про перебої в роботі Twitter, які тривали більше половини дня.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні