Маск закрив свій обліковий запис у Twitter для експерименту /Колаж Анна Наконечна
Категорія
Новини
Дата

Маск закрив свій обліковий запис у Twitter для експерименту

Колаж Анна Наконечна

Мільярдер, очільник Twitter Ілон Маск тимчасово закрив свій обліковий запис на платформі, щоб перевірити, як це вплине на активність під його твітами, пише Bloomberg.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Зробив мій обліковий запис закритим до завтрашнього ранку, щоб перевірити, чи бачите ви мої особисті твіти частіше, ніж загальнодоступні», – написав він.
Маск закрив свій обліковий запис у Twitter для експерименту /Фото 1
  • Користувач Ян Майлз Чеонг у вівторок опублікував у Twitter результати тесту, що показує, що твіт, надісланий, коли його обліковий запис був закритий, отримав набагато більше лайків та переглядів, ніж той же твіт, опублікований, коли його обліковий запис було відкрито. 
  • Маск відповів, що це «надзвичайно тривожно», і пізніше пообіцяв провести власний експеримент.

Контекст

У грудні голова групи компаній Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) Бернар Арно витіснив із першого місця в рейтингу найбагатших людей світу засновника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска

У вівторок, 17 січня, щоденний дохід Twitter був на 40% нижчим, ніж того ж дня рік тому. Це підкреслює наявність кризи, з якою зіткнувся основний рекламний бізнес Twitter. Понад 500 провідних рекламодавців Twitter призупинили витрати на платформу з того часу, як Ілон Маск очолив компанію у жовтні. 

Це останній із серії експериментів, які Маск провів у Twitter, зазвичай він робив опитування, зокрема, він питав корисувачів, чи повинен він залишитися на посаді генерального директора. У підсумку 57,5% користувачів проголосували за відставку Маска.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні