Категорія
Новини
Дата

«Укрпошта» оголосила тендер на купівлю 250 фургонів коштом ЄБРР

«Укрпошта» опублікувала процедуру закупівлі 250 фургонів вантажопідйомністю не менше 1750 кг із супутніми послугами, повідомляє Prozorro. Фінансування проєкту відбуватиметься за рахунок кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Проєкт має забезпечити інвестиції в логістичну інфраструктуру та автопарк «Укрпошти» для надання сучасних послуг доставки населенню України.
  • Тендер відбуватиметься на порталі електронних закупок банку – ECEPP.
  • У торгах може прийняти участь будь-яка компанія з будь-якої країни за умови, що національне та міжнародне законодавство цього не забороняє. Для участі треба бути зареєстрованим як Supplier на ECEPP.
  • Пропозиції прийматимуться на порталі до 15 січня 2024 року.

Контекст

У березні цього року «Укрпошта» закупила в українського стартапу «Байкбокс» 20 електровелосипедів для пілотного проєкту «Листоноші на електробайках».

Раніше голова «Укрпошти» Ігор Смілянський заявив про старт пілотного проєкту «Листоноші на електробайках». «На них зручно долати гірські масиви Закарпаття та Франківщини і швидше рухатися довгими вулицями приватних секторів Дніпра чи Харкова», – зазначив він.

У липні стало відомо, що ЄБРР перерозподілить €22,7 млн існуючої позики «Укрпошті» для підвищення операційної стійкості компанії, зокрема кошти спрямують на придбання 5000 електровелосипедів і 350 вантажівок.

Початковий кредит на €63 млн узгоджений у листопаді 2020 року. Метою цього було фінансування модернізації логістичної інфраструктури та операційного парку компанії, однак через війну пріоритети змінилися. У ЄБРР зазначали, що нові інвестиції відповідають початковим цілям проєкту та дозволять компанії підтримувати поштовий парк і покращувати послуги доставки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні