Категорія
Новини
Дата

Виторг «Добробуту» під час великої війни зменшився на 38% – до 1,3 млрд грн

У 2022 році клініки мережі «Добробут» провели менше операцій та прийняли менше пацієнтів, повідомили Forbes у пресслужбі компанії. Виторг мережі за підсумками року склав 1,3 млрд грн, що на 38% менше, ніж у 2021 році. У довоєнний період виторг за рік перевищував 2 млрд грн. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • За даними мережі, у минулому році «Добробут» відвідали 227 000 пацієнтів, що на 36,6% менше порівняно з 2021 роком. Це сталося тому, що багато клієнтів мережі через війну виїхали за кордон або в інші, більш безпечні регіони України, розповіли Forbes у «Добробуті». Загалом попит на послуги медичної мережі у 2022 році склав у середньому 60% від довоєнного періоду.
  • За минулий рік хірурги різних напрямів «Добробуту» виконали майже 6000 операцій, тоді як у 2021 році – 7000.
  • У компанії наразі працюють 2800 працівників. З них 98 мобілізовані та служать у Збройних силах України. На момент великої війни в мережі «Добробут» працювали 3091 людина.

Контекст

Війна змінила роботу мережі «Добробут», якою володіють Ігор Мазепа й Олег Калашніков. Компанія розпочала співпрацю з міжнародними благодійними організаціями, зокрема Direct Relief International, Children of War Foundation. Завдяки їхній періодичній допомозі «Добробут» міг надавати безоплатну допомогу пацієнтам у 2022 році.

Компанія також планує реалізувати і довоєнні плани. У 2021 році CEO «Добробуту» Вадим Шекман повідомив про наміри побудувати новий великий реабілітаційний центр. Нещодавно стало відомо, що будівництво цього центру профінансує Корпорація міжнародного фінансування США (DFC).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні