Категорія
Новини
Дата

«За 1 гривню взяти щось, це несерйозно». Тігіпко заявив, що не готовий купувати Sense Bank

Група ТАС Сергія Тігіпка не готова купувати нещодавно націоналізований Sense Bank. Про це сам бізнесмен сказав в кулуарах форуму «Енергія бізнесу», який 26 вересня проводив Forbes Ukraine.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Намагаємось нічого не продавати державі і нічого не купувати в держави», – наголосив Сергій Тігіпко
  • Він пояснив, що якщо буде реальна процедура продажу будь-якого активу від держави, «ми будемо брати участь». 
  • «А от ті розмови, що за 1 гривню взяти щось, це несерйозно», – додав він. 
  • Тігіпко зазначив, що Sense Bank – серйозний актив, він має коштувати точно сотні мільйонів доларів. «До таких інвестицій у банківський сектор ми сьогодні не готові», – сказав бізнесмен. 

Контекст

Сергію Тігіпку належать промислові, девелоперські та сільськогосподарські активи, але більш ніж половина капіталізації його групи перебуває у фінансовому секторі. У ТАС входить з десяток фінансових структур. Серед них лідер з ОСЦПВ Страхова група ТАС, один із лідерів за кредитами готівкою «КредитМаркет», Універсал Банк (разом із monobank), який під час російської навали швидше за всіх нарощував клієнтську базу. Фінансові активи – якір групи. Вони приносять більше прибутку, ніж так званий реальний сектор. 

Як і яким коштом власник групи ТАС розширює свою бізнес-імперію під час війни і які в нього пріоритети наприкінці другого року великої війни, читайте в матеріалі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні